Wijzigen inschrijving nieuwsbrieven

Welke e-mails wil je van ons ontvangen? Wij verrassen onze klanten graag met exclusieve acties en korting. Het is natuurlijk jammer als je die nét misloopt. Schrijf je daarom nu in voor de Hallmark nieuwsbrieven, dan houden we je op de hoogte en mis je nooit meer iets. Afmelden? Zet de vinkjes uit voor de e-mails die je niet meer wil ontvangen.

Omschrijving

Profiteer net als 2.000.000 andere leden wekelijks van exclusief nieuwsbriefvoordeel waarbij we je inspireren om je emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken. Je ontvangt als eerste sneak peeks m.b.t. de nieuwste collecties kaarten en cadeaus en een kijkje achter de schermen.
Blijf altijd op de hoogte van belangrijke website en app updates (frequentie laag).
Jouw mening telt! De uitkomsten van enquêtes gebruiken wij ons aanbod beter te laten aansluiten op jouw wensen. (Frequentie zeer laag).
8 dagen voor de verjaardag van een contact in je adresboek, ontvang je een mail ter herinnering.
3 dagen voordat je kortingscode verloopt, ontvang je een mail ter herinnering.
Wij zetten graag een stapje extra! De verbinding met jou als klant staat centraal in deze e-mails (frequentie laag).
Geintereseerd in inspirerende thema's? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse lifestyle nieuwsbrief met daarin de leukste tips and tricks voor échte verrassingen in de brievenbus.
Deze speciale mail is een musthave voor elke koopjesjager en actielover!
Een klein geheugensteuntje om je van je attente kant te laten zien op belangrijke momenten in het jaar (Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag & Kerst).
Je aanpassingen zijn opgeslagen!