Beterschap wensen en teksten

Iemand die ziek is of een operatie moet ondergaan, verdient een beetje extra aandacht in de vorm van een opbeurende beterschap tekst of een verrassende opkikker! Maar hoe breng je jouw beterschap wens op een juiste manier onder woorden? Wij inspireren je graag met teksten voor beterschapskaarten de liefste beterschap gedichtjes, want een lieve groet doet altijd goed.

Beterschap teksten
Verstuur een beterschapskaart

Na regen komt zonneschijn, hopelijk voel je je straks weer fijn.

Tijd heelt alle wonden, zo wordt gezegd. Word maar snel beter, dat hoop ik echt.

Beter worden heeft vaak tijd nodig, neem je tijd en knap vanzelf op.

(voor tiener) De voordelen van ziek zijn: de hele dag gamen/tv kijken, geen huiswerk maken en uitslapen. Ondanks deze aantrekkelijke voordelen hoop ik dat je snel weer beter bent!

Denk aan fijne dingen die je weer kunt doen zodra je beter bent. Zo gaat de tijd sneller en knap je vast weer op!

Ok, je bent ziek en dat is heel vervelend. Maar het kan veel erger. Denk maar eens aan: een paarse tong met groene spikkels, druipend oorsmeer dat smaakt naar bubblegum of oranje pukkels op je billen die heel erg kriebelen. Dan valt wat jij hebt best wel mee toch? Hopelijk voel je je iets beter door deze kaart en knap je snel weer op.

Voel je je nog niet helemaal top? Knap maar snel weer op!

Simsalabim! Ziek zijn is echt niet leuk. Vandaar deze wordt-maar-snel-weer-beter-toverspreuk.

Even niksen mag. Even niksen moet. Een lieve beterschapsgroet doet altijd goed!

Een dikke beterschapszoen. Hopelijk kun je snel alles weer doen.

Een zonnestraaltje voor jou Knap maar op, heel gauw!

De bacillen vliegen in het rond. Wordt maar gauw weer gezond!

Een warme zonnestraal. Veel beterschap voor jou fysiek en mentaal…

Speciale beterschapsknuffels in een envelop. Hopelijk knap je snel weer op!

Diagnose: jij komt hier bovenop!

Jij bent zo taai als een taaitaai pop! Voel je snel weer beter!

The best feel better uniform is a pj with a rainbow and unicorn.

Het wordt beter, echt.

Speciaal voor jou een kusje erop wordt maar snel weer op en top!

Auw een nare breuk! We denken aan je Want een operatie is niet leuk ;(

Je operatie is achter de rug. Hopelijk mag je snel naar huis, want echt beter worden dat kun je het beste thuis!

Je operatie is gelukkig voorbij! Knap maar snel op met deze knuffel van mij.

Was jouw arts McSteamy, McDreamy of McIkherrinnermenie? Een narcose doet gekke dingen met je. Knap maar snel weer op! Wat fijn dat jij er bent!

Oost, West thuis best, Snel naar huis en dealen met de rest.

Toi toi toi, het is spannend om een operatie te ondergaan, maar heb alle vertrouwen in kundige mensen die jou met zorg behandelen.

Nog even te gaan en dan word je eindelijk geopereerd. We wensen je veel succes en sterkte met het herstel. Hopelijk tot snel!

Wat balen dat je geopereerd moet worden, maar uiteindelijk word je er beter van! We leven met je mee en zullen voor je duimen.

Deze operatie is niet niks! Probeer jezelf een beetje af te leiden van wat komen gaat met deze tips. Een nieuwe serie bingewatchen, een gezellig avondje met je beste vriend(in) of bedenk wat je gaat doen wanneer je weer hersteld bent. Zet hem op, alles komt goed!

Spannende tijden! Je moet maar zo denken: de artsen zijn kundig en hebben deze operatie al tig keer uitgevoerd, dus dat komt helemaal goed! Veel sterke.

Hey het is oké: dat je bang bent voor de operatie, dat je daar soms uren van wakker ligt en dat je even aan niets anders meer kunt denken. Ik/we leven met je mee en denken aan je. Sterkte en op naar een goed herstel.

Neem de tijd en focus op jezelf. Krabbel langzaam weer op en voel je een beter mens.

De druppel die de emmer deed overlopen is gevallen. Balen dat je nu met een burn-out zit. Maak je niet druk om randzaken, maar neem de tijd voor jezelf en voel je stapje voor stapje weer beter.

Soms is het lastig om iets te zeggen over iets dat je zelf nog nooit hebt meegemaakt. Ik weet niet hoe het voelt, maar probeer te begrijpen hoe jij nu in de put zit. Ik denk aan je en hoop dat je je over een tijd weer iets beter voelt.

Een burn-out is echt hard balen. Ik hoop dat je er met de tijd weer uitkomt en dat je je weer jezelf voelt.

Doe nu een stap terug om straks een grote vooruitgang te kunnen maken. Beterschap!

Het leven is maar kort. Zorg voor jezelf en neem de tijd om uit deze burn-out te klimmen. Beterschap!

Waar is die stip aan de horizon? Ik begrijp dat het mistig is en je hem niet ziet, maar naarmate de tijd verstrijkt en je je blijft inzetten voor je herstel, zal je hem echt zien.

Een lange weg te gaan, dat zeker. Maar met jouw focus op beter worden, heb je de helft van de wedstrijd al gewonnen. Vooral zo doorgaan!

Forceer niets, maar focus wel op je herstel. Ook al lijkt het ver weg, jij gaat er zeker komen. Ik zal voor je duimen!

Een gekke gedachte dat door iets dat in een seconde gebeurt, je nu zo lang moet revalideren. We leven met je mee en supporten je in de weg die je nog gaat afleggen. Zet hem op!

Soms lijkt het uitzichtloos en voel je je machteloos. Probeer toch hoop te houden en ga er vanuit dat het weer goed komt, want een positieve mindset zorgt ervoor dat je blijft gaan.

Denk aan positieve dingen die je na deze revalidatie weer kunt doen en creëer een beetje houvast in deze onzekere tijd. We duimen voor je.

Zo ziek als wat en nu nóg aan het kwakkelen. Wat een rotvirus al niet kan doen. Ik hoop dat je er over een paar maanden positiever voor staat.

Je oude leven van voor corona weer oppakken klinkt aantrekkelijk, maar gaat gewoon nog niet. Zorg goed voor jezelf en rust uit, want alleen dan ben je straks weer de oude. Liefs van [naam]

Gevloerd door corona, wie had dat gedacht? Jij zeker niet en ik ook niet. Ik hoop dat je snel weer opknapt en je beter voelt.

Ziek zijn door dit stomme virus is echt niet leuk. Ik wens je veel beterschap en hopelijk ben je er snel weer bovenop.

Jouw topconditie is pijlsnel naar 0 gegaan. Neem je rust en bouw het langzaam weer op, dan voel je je hopelijk steeds een beetje beter.

Wat een naar virus is dit en heel erg balen dat het jou te pakken heeft gekregen. Zorg goed voor jezelf en knap hopelijk snel weer op. Liefs van [naam]

Een opkikker voor jou, omdat ik van je hou!

Zonder jou is er helemaal niks aan. Hopelijk kun je er snel weer tegenaan!

Lachen is het allerbeste medicijn. Laat deze opkikker hartverwarmend zijn.

Netflix, bankhangen, chocola en een beetje sip zijn. Als je niet lekker bent, is niks doen soms ook gewoon heel fijn.

Ik hoop dat jouw zorgen snel een beetje verdwijnen en het zonnetje ook voor jou weer gaat schijnen.

Het is waardeloos, het is ruk. Hopelijk heb je vanaf nu meer geluk.

Top 5 beterschapskaarten

Een griepje, iets gebroken, een operatie of slecht nieuws gekregen? Laat je dierbare weten dat je aan hem/haar denkt en stuur een beterschapskaart.

; ;