1. Home
  2. Informatie
  3. Kalenderservice

Hallmark Kalenderservice

Vergeet jij ook wel eens een verjaardag? Het overkomt ons allemaal. Met de Hallmark kalenderservice gebeurt dit nooit meer. Voeg jouw belangrijkste momenten toe aan je persoonlijke kalender en wij herinneren je om op tijd een kaartje te sturen. Het wordt nog beter! De postzegel krijg je voor elke ingevulde verjaardag van ons! Zo bezorgen we samen de jarige een fantastische dag.

Naar mijn kalender

Toevoegen van je verjaardagen

Stap 1.

Log in en ga naar ‘Mijn Hallmark'. Klik in het uitklap menu op ‘Kalender’.

Stap 2.

Klik op de paarse button ‘Voeg nieuw moment toe’ om jouw verjaardagen te kunnen toevoegen. Je maakt daarna de keuze of je een moment wil toevoegen voor een bestaand of nieuw contact.

Stap 3.

Al adressen in je account? Klik dan op ‘Bestaand contact’ en selecteer het juiste contact. Klik daarna op de blauwe link ‘Voeg een moment toe’. Je kunt daarna de contactgegevens bijwerken en een geboortedatum invullen door op de blauwe link ‘voeg een nieuw moment toe te klikken.

Stap 4.

Nog geen adressen in je account of wil je meer contacten toevoegen? Voeg al je contacten + verjaardagen één voor één toe door op ‘nieuw contact’ te klikken en alle gegevens in te vullen.

Stap 5.

Hoera! Je krijgt vanaf dat moment automatisch 5 dagen voor een verjaardag een herinneringsmail met een cadeautje van ons ;) Dankzij jou begint elke verjaardag nu met een feestje in de brievenbus! *

Stap 6.

Bekijk je ingevulde verjaardagen in het vernieuwde overzicht op twee verschillende manieren. Kies rechts bovenin voor de kalender weergave of de lijst weergave. Maak gebruik van de zoekfunctie om contacten makkelijk te vinden.

*De kalenderservice wordt binnen zes dagen geactiveerd. Dat betekent dus dat op moment van activeren je mails ontvangt van verjaardagen die over zes dagen of later plaatsvinden. In de herinneringsmail ontvang je een kortingsvoucher t.w.v. een postzegel, de kortingscode vind je ook automatisch terug in je account bij je kortingscodes.

Nieuw bij Hallmark?
Spaar voor gratis wenskaarten en meer!

; ;