1. Home
  2. Informatie
  3. Bezorginformatie
Toon alles

Bezorginformatie

Alle kaarten en cadeaus worden met veel zorg en liefde door ons verpakt en bezorgd.
Hieronder vind je alle informatie over de bezorging van jouw verrassing.

Actuele bezorginformatie

Bij Hallmark vinden wij het heel belangrijk dat in deze tijden iedereen zijn lieve wens of #hartonderderiem kan delen en kan blijven versturen. Hieronder vind je meer informatie over de bezorging van onze kaarten en cadeaus.

Wij doen er alles aan om jouw bestelling op de gekozen bezorgdatum te leveren. Vanwege de drukte bij PostNL en Packs kan je bestelling langer onderweg zijn. Wij versturen je bestelling 1 dag voor de gekozen bezorgdatum. Tip! Vervroeg je bezorgdatum.

Kaarten;
Wij doen er alles aan om jouw wenskaart veilig en op tijd te bezorgen. Bezorging is dan op de door jouw gekozen bezorgdatum.
  • Kaarten voor 21:00 uur besteld (ma t/m vr), worden morgen bezorgd;
  • Kaarten tussen 21:00 en 22:00 uur besteld (ma t/m vr), worden morgen bezorgd voor €3.95;
  • Kaarten kunnen op maandag bezorgd worden voor €3.95;
*(Bovenstaande geldt niet voor chocolade kaarten en houten kaarten)

Cadeaus;
Wij doen er alles aan om jouw cadeau op de gekozen bezorgdatum te leveren. Zie hieronder meer details over de bezorgtijden:
  • De eerst mogelijke bezorgdatum voor cadeaus wordt aangegeven in het bestelproces. Hou er rekening mee dat vertraging mogelijk is.
  • Brievenbusbloemen en grote boeketten worden tussen 08.00 en 20.00 uur bezorgd door Packs van maandag tot en met zaterdag.
  • Ballonnen en cadeaus welke niet door de brievenbus passen worden op maandag tot en met zaterdag tussen 8.00 en 21.30 uur door PostNL Parcel bezorgd;
  • Brievenbus cadeaus worden tussen maandag en zaterdag tussen 8.00 en 21.30 uur door PostNL bezorgd;
  • Zodra je bestelling bij PostNL of Packs is geleverd, ontvang je een mail met de track&trace code. Houd daarna via de link de status in de gaten. Ook kun je hier de meest recente ontwikkelingen en bezorginformatie vanuit PostNL bekijken.
Bezorging Ballonnen
Ballonnen zijn populair en vanwege de drukte hebben we beperkte capaciteit. Tip: bestel op tijd! Ballonnen worden via PostNL en Packs bezorgd. Zodra je bestelling is overgedragen aan de vervoerders, ontvang je een track&trace. De status kan je hier bekijken.

Op welke dag wil je jouw verrassing laten bezorgen?

We bezorgen van maandag tot en met zaterdag al onze verrassingen. Je kunt ruim van te voren al je verrassingen klaar zetten. Je profiteert dan van voordeligere tarieven. Laatste moment bestellen? Kijk in onderstaand overzicht wanneer je uiterlijk moet bestellen.

Maandag

Dinsdag tot en met zaterdag

Zondag

Welke verrassing wil je versturen?

Een kaart

Een houten kaart

Een chocolade kaart

Een cadeau dat door de brievenbus past

Een cadeau dat niet door de brievenbus past

Een boeket bloemen

Maak je verrassing vandaag!