1. Home
 2. Informatie
 3. Bezorginformatie

Bezorginformatie

Alle kaarten en cadeaus worden met veel zorg en liefde door ons verpakt en bezorgd.
Hieronder vind je alle informatie over de bezorging van jouw verrassing.

Actuele bezorginformatie

Bij Hallmark vinden wij het heel belangrijk dat in deze tijden iedereen zijn lieve wens of #hartonderderiem kan delen en kan blijven versturen. Hieronder vind je meer informatie over de bezorging van onze kaarten en cadeaus.

moederdag;
Natuurlijk wil je dat jouw moederdagverrassing op tijd bezorgd wordt! Onze tips:
 • 1. Zet je verrassing voor jouw powervrouw nu alvast klaar, dan heb je nog volop keuze;
 • 2. Laat je verrassing een dag eerder - op zaterdag 8 mei - bezorgen. Je betaalt dan de reguliere verzendkosten;
 • 3. Speciaal voor Moederdag bezorgen wij ook op zondag 9 mei en sturen we de bezorgers voor jou op pad. De verzendkosten zijn € 6,95 voor al onze kaarten en cadeaus;
Bestel uiterlijk zaterdag 8 mei voor 18.00 uur je kaart of cadeau om haar te vertellen hoe speciaal ze voor jou is. Hou wel rekening met de volgende bezorgtijden op zondag: tussen 12.00 -18.00 uur. Vanwege de verwachte topdrukte is het helaas niet mogelijk een tijdvak te kiezen.

Kaarten;
Wij doen er alles aan om jouw wenskaart veilig en op tijd te bezorgen. Bezorging is dan op de door jou gekozen bezorgdatum.
 • Kaarten voor 21:00 uur besteld (ma t/m vr), worden morgen bezorgd;
 • Kaarten tussen 21:00 en 22:00 uur besteld (ma t/m vr), worden morgen bezorgd voor €3.95;
 • Kaarten kunnen op maandag bezorgd worden voor €3.95;
*(Bovenstaande geldt niet voor chocolade kaarten en houten kaarten)

Cadeaus;
Wij doen er alles aan om jouw cadeautje op de gekozen bezorgdatum te leveren. Zie hieronder meer details over de bezorgtijden:
 • De eerst mogelijke bezorgdatum voor cadeaus wordt aangegeven in het bestelproces. Het kan voorkomen dat sommige producten momenteel niet leverbaar zijn;
 • Ballonnen en grote boeketten worden tussen 09.00 en 20.00 uur bezorgd door Packs van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag gebeurt dit door PostNL tussen 8.00 en 21.30;
 • Overige boeketten en Brievenbus Boeketten worden tussen 8.00 en 21.30 door PostNL bezorgd;
Zodra je bestelling bij PostNL of packs is geleverd, ontvang je een mail met de track&trace code. Houd daarna via de link de status in de gaten. Ook kun je hier de meest recente ontwikkelingen en bezorginformatie vanuit PostNL bekijken.

Bezorging Ballonnen
Ballonnen zijn populair en vanwege de drukte hebben we beperkte capaciteit. Tip: bestel op tijd! Ballonnen worden via PostNL en Packs bezorgd. Zodra je bestelling is overgedragen aan de vervoerders, ontvang je een track&trace. De status kan je hier bekijken.

Op welke dag wil je jouw verrassing laten bezorgen?

We bezorgen van maandag tot en met zaterdag al onze verrassingen. Je kunt ruim van te voren al je verrassingen klaar zetten. Je profiteert dan van voordeligere tarieven. Laatste moment bestellen? Kijk in onderstaand overzicht wanneer je uiterlijk moet bestellen.

Maandag

Dinsdag tot en met zaterdag

Zondag

Welke verrassing wil je versturen?

Een kaart

Een houten kaart

Een chocolade kaart

Een cadeau dat door de brievenbus past

Een cadeau dat niet door de brievenbus past

Een boeket bloemen

Maak je verrassing vandaag!