1. Home
  2. Informatie
  3. Bezorginformatie

Bezorginformatie

Alle kaarten en cadeaus worden met veel zorg en liefde door ons verpakt en bezorgd.
Hieronder vind je alle informatie over de bezorging van jouw verrassing.

Actuele bezorginformatie.

Bij Hallmark vinden wij het heel belangrijk dat in deze tijden iedereen zijn lieve wens of #hartonderderiem kan delen en kan blijven versturen. Hieronder vind je meer informatie over de bezorging van onze kaarten en cadeaus.

Kaarten;
Het postnetwerk in Nederland en België draait normaal en onze capaciteit om kaarten te versturen is ruim voldoende. We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw wenskaart veilig en op tijd te bezorgen.

  • Kaarten voor 21:00 uur besteld (ma t/m vr), worden morgen bezorgd;
  • Kaarten tussen 21:00 en 22:00 uur besteld (ma t/m vr), worden morgen bezorgd voor €3.95;
  • Kaarten kunnen op maandag bezorgd worden voor €3.95;
*(Bovenstaande geldt niet voor chocolade kaarten en houten kaarten)

Cadeaus;
Omdat er zoveel lieve attenties worden verstuurd, is het momenteel erg druk. We adviseren daarom om een vroegere bezorgdatum te kiezen.
  • De eerst mogelijke bezorgdatum voor cadeaus wordt aangegeven in het bestelproces. Het kan voorkomen dat sommige producten momenteel niet leverbaar zijn;
  • Ballonnen en grote boeketten worden tussen 17.00 en 23.00 uur bezorgd door Red je Pakketje van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag gebeurt dit door PostNL tussen 8.00 en 21.30;
  • Overige boeketten en Brievenbus Boeketten worden tussen 8.00 en 21.30 door PostNL bezorgd;
Zodra je bestelling bij PostNL of Red je Pakketje is geleverd, ontvang je een mail met de track&trace code. Houd daarna via de link de status in de gaten. Ook kun je hier de meest recente ontwikkelingen en bezorginformatie vanuit PostNL bekijken.

Bezorging Ballonnen
Ballonnen worden via Red je Pakketje bezorgd. Houd er rekening mee dat zij tussen 17:00 en 23:00 uur bezorgen. Zodra je bestelling is overgedragen aan Red je Pakketje, ontvang je een track&trace. De status kan je hier bekijken.

Op welke dag wil je jouw verrassing laten bezorgen?

We bezorgen van maandag tot en met zaterdag al onze verrassingen. Je kunt ruim van te voren al je verrassingen klaar zetten. Je profiteert dan van voordeligere tarieven. Laatste moment bestellen? Kijk in onderstaand overzicht wanneer je uiterlijk moet bestellen.

Maandag

Dinsdag tot en met zaterdag

Zondag

Welke verrassing wil je versturen?

Een kaart

Een houten kaart

Een chocolade kaart

Een cadeau dat door de brievenbus past

Een cadeau dat niet door de brievenbus past

Een boeket bloemen

Maak je verrassing vandaag!