Speciaalbier

4 resultaten
St. Bernardus met glas cadeaupakket St. Bernardus met glas cadeaupakket
St. Bernardus met glas cadeaupakket
19.99
Brewdog cadeaupakket Brewdog cadeaupakket
Brewdog cadeaupakket
12.99
Cornet Oaked geschenkset Cornet Oaked geschenkset
Cornet Oaked geschenkset
17.99
Bierpakket La Trappe Sixpack Bierpakket La Trappe Sixpack
Bierpakket La Trappe Sixpack
21.99

Speciaalbier bestellen

Bier cadeau geven? Laat het bezorgen per post!

Gezelligheid en samenzijn: het proosten met en het delen van een biertje met vrienden of familie staat voor verbondenheid, vriendschap en het genieten van elkaars gezelschap. Wil je bier cadeau versturen? Dan ben je bij Hallmark aan het juiste adres! Wat het moment ook is, er is altijd een aanleiding om te proosten met een bijzonder biertje of een biercadeau, waar de ontvanger helemaal blij mee is.

Speciaal bier cadeau geven

Speciaalbier bestellen en laten bezorgen? Dat is heel eenvoudig. Kies onder cadeau bier voor bier cadeau versturen en selecteer een bierpakket of cadeau met bier dat je aanspreekt en waarvan je verwacht dat de ontvanger het lekker zal vinden. Schrijf er een persoonlijk kaartje bij en vul het adres van de ontvanger in. Een origineel bier cadeau verstuur je bij Hallmark!

Wanneer geef je bier cadeau?

Bier is een passend cadeau op diverse momenten. Denk bijvoorbeeld aan:

 1. Feestje? Bier wordt vaak geconsumeerd tijdens vieringen en feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, jubilea en verjaardagen. Het symboliseert vreugde, geluk en het vieren van belangrijke momenten in het leven.
 2. Even relaxen? Bier wordt vaak geassocieerd met ontspanning en het loslaten van stress. Het drinken van een biertje kan dienen als een manier om te ontspannen na een lange werkdag, tijdens een verbouwing of om te genieten van vrije tijd (pensioen).

Welk bier cadeau geven?

Bier heeft verschillende namen en bijnamen, afhankelijk van de regio, de stijl, de cultuur en de taal. Hier zijn enkele veelvoorkomende namen en bijnamen voor bier:

 1. Bier: De meest gangbare naam voor het alcoholische drankje dat wordt gemaakt door het fermenteren van graan (zoals gerst), water, hop en gist.
 2. Pils: Een specifieke bierstijl, genoemd naar de Tsjechische stad Pilsen, die bekendstaat om de brouwerijtraditie en de productie van lagerbier.
 3. Ale: Een type bier dat wordt gebrouwen met bovengistende gist en vaak een complexere smaak heeft dan lagers.
 4. Lager: Een type bier dat wordt gebrouwen met ondergistende gist en doorgaans een heldere en verfrissende smaak heeft.
 5. Brouwsel: Een algemene term voor een partij bier die wordt gebrouwen.
 6. Gerstenat: Een ouderwetse bijnaam voor bier, waarbij "gerste" verwijst naar gerst, een veelgebruikt graan in bierproductie.
 7. Goudgele rakker: Een informele bijnaam voor bier, vaak gebruikt in een vrolijke context.
 8. Brouwsel: Een informele term die soms wordt gebruikt om naar bier te verwijzen.
 9. Blond bier: Een benaming voor bieren met een lichte kleur en een milde smaak.
 10. Tripel: Een term die vaak wordt gebruikt voor zwaardere en sterke Belgische bieren.
 11. Dubbel: Een term die vaak wordt gebruikt voor donkerdere en vaak zoetere Belgische bieren.
 12. Stout: Een type donker bier met sterke smaakkenmerken, zoals koffie, chocolade en geroosterde mout.
 13. Porter: Een donker bier met een rijke smaak, vergelijkbaar met stout, maar vaak iets lichter.

Dit zijn een aantal voorbeelden, en er zijn veel meer bierstijlen en regionale namen en bijnamen voor bier over de hele wereld. Nu je dit weet, is een bierpakket cadeau geven nog makkelijker!

Alcoholvrij bier cadeau

Uiteraard is er ook veel keuze in alcoholvrije biertjes om cadeau te geven. Het gezonde alternatief voor alcoholhoudende dranken, waarvan je je ook de dag erna nog net zo fit voelt. Alcoholvrij speciaalbier cadeau geven is ook een optie. Zo geef je echt iets speciaals waar goed over nagedacht is. Weet jij al wie je gaat verrassen met een bier pakket per post?

; ;