;

Deelneming e-cards

6 e-cards

  • 1

Vanaf vrijdag 24 mei 2019 is het niet meer mogelijk om e-cards via Hallmark te versturen, ontvangen en bekijken. Wij richten ons volledig op geprinte wenskaarten en bijzondere cadeaus die je online bij ons kunt versturen. Vragen? Onze klantenservice helpt je graag.


6 e-cards

  • 1

Leef mee met de mensen om wie je geeft. Laat iemand zien dat je aan hem of haar denkt en wens iemand sterkte in een moeilijke en verdrietige periode van zijn of haar leven. Hallmark heeft een aantal e-cards deelneming in het assortiment om iemand een hart onder de riem te steken. De e-cards deelneming van Hallmark zijn samengesteld met verschillende afbeeldingen, passende teksten en troostende muziek.

In 4 stappen een e-card versturen

Troost en steunende woorden kunnen iemand kracht geven op moeilijke dagen zoals deze. E-cards deelneming kun je gemakkelijk online maken en direct versturen. Zo kun je iemand direct sterkte wensen. Het bestelproces is heel eenvoudig. Kies je passende e-card deelneming, schrijf je persoonlijke boodschap op de e-card, vul het e-mailadres van de ontvanger in en kies een verstuurdatum. Hallmark regelt de rest!

Meerdere e-cards tegelijk versturen

De e-cards deelneming van Hallmark zijn 100% veilig en gratis. Daarbij ontvang je een bevestiging te als de ontvanger de e-card deelneming heeft bekeken. Wil jij meerdere mensen sterkte wensen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt de e-cards deelneming naar meerdere ontvangers tegelijk versturen. Ben je op zoek naar andere e-cards. Bekijk ook de e-cards liefde of Blanco e-cards.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.