;

Verjaardag e-cards te laat

8 e-cards

  • 1
8 e-cards

  • 1

Een verjaardag even aan je aandacht ontsnapt? Hallmark is jouw helpende hand. Om de jarige als nog online te feliciteren hebben wij een assortiment e-cards verjaardag te laat. Deze kaarten zijn ideaal om de jarige alsnog te feliciteren en een fijne dag te wensen. Een e-card is speciaal geschikt voor momenten zoals deze. E-cards verjaardag te laat kunnen namelijk dezelfde dag nog bezorgd worden. Maak gratis een e-card en verras de jarige alsnog!

Te laat met een verjaardagskaart?

Een verjaardag vergeten kan iedereen weleens overkomen. Maar het is dan extra leuk om een speciale e-card verjaardag te laat te versturen. De e-cards verjaardag te laat zijn allemaal voorzien van een leuke tekst en geluid. Bekijk snel het assortiment e-cards verjaardag te laat. Beter laat, dan nooit!

Hoe maak ik snel een e-card?

Het maken van een e-card verjaardag te laat is extra makkelijk en natuurlijk ook snel. Binnen enkele minuten heb je de e-card verjaardag te laat gemaakt en verstuurd. Kies één van de e-cards verjaardag te laat, schrijf een leuke felicitatie en vul het e-mailadres in en de kaart kan direct worden bezorgd! Heb je binnenkort nog een verjaardag? Zet de kaart nu alvast klaar met een bezorgdatum naar keuze. Nog meer jarigen in de familie? Bekijk dan ook de e-cards verjaardag algemeen .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.