;

Verjaardag e-cards algemeen

137 e-cards


Vanaf vrijdag 24 mei 2019 is het niet meer mogelijk om e-cards via Hallmark te versturen, ontvangen en bekijken. Wij richten ons volledig op geprinte wenskaarten en bijzondere cadeaus die je online bij ons kunt versturen. Vragen? Onze klantenservice helpt je graag.


137 e-cards


Op zoek naar een leuke kaart voor een verjaardag? Hallmark heeft voor de allerleukste feestvarkens een special assortiment verjaardag e-cards. Speciaal voor alle feestvarkens zijn de kaarten extra kleurrijk en vrolijk. Elke verjaardag moet een groot feest worden! Een verjaardag e-card versturen is 100% veilig, gratis en heel erg snel.

Verjaardag e-card uitzoeken en versturen

De verjaardag e-card uitzoeken is al een feestje. De verjaardag e-cards zijn extra leuk door het geluid dat erbij hoort. Na het uitzoeken kan je jouw feestelijke felicitatie invullen en de kaart adresseren. Je kunt zelf de bezorgdatum kiezen. De verjaardag e-card kan je vandaag nog laten bezorgen. Als de jarige de kaart heeft gezien krijg je automatisch een mailtje. Online, snel en gratis feliciteren!

Cadeaus en kaarten maken het feest compleet

Bij een groot feest met slingers, ballonnen en cadeaus kunnen de kaarten natuurlijk niet ontbreken. Maak het feest compleet met een verjaardag e-card. Je bezorgt de jarige gegarandeerd een glimlach! Het is extra leuk om een feestelijke achtergrond te kiezen bij je e-card verjaardag. Ben je zelf bijna jarig of één van je kinderen? Hallmark heeft ook een assortiment e-card uitnodigingen . Op zoek naar andere feestelijke e-cards? Kijk ook eens bij het assortiment gefeliciteerd of verjaardag te laat .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.