Bedankt kaarten - Juf / Meester bedankt kaarten

Het einde van het schooljaar is inzicht en binnenkort kun je heerlijk gaan genieten van een lange vakantie, maar vergeet niet om de liefste juf of die toffe meester te bedanken voor een plezierig en leerzaam schooljaar.

Filter op categorie

Een bedankkaart voor juffen en meesters

De leerkracht wacht jouw zoontje of dochtertje iedere ochtend weer met veel plezier op voor een leerzame schooldag. Dat is toch een bedankje waard, verstuur daarom nu jouw mooiste bedankkaart. Op Hallmark.nl vind je een ruime collectie met bedankkaarten voor juffen en meesters. Bekijk de collectie en kies samen met je kind jullie favoriete bedankkaart juf/meester! Heb je toch liever een andere soort kaart? Bekijk dan ook eens onze wenskaarten.

Een extra mooie herinnering

Wil je de juf, meester of crècheleidster extra persoonlijk bedanken? Je kunt elke bedankkaart juf/meester aan de binnenkant voorzien van een leuke herinnering door een foto te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de schoolfoto van afgelopen jaar of een foto van het schoolreisje. Je maakt elke kaart in vier gemakkelijke stappen. Kies je bedankkaart, schrijf een leuk berichtje, adresseer de kaart en kies de juiste verzenddatum. Hallmark regelt de rest! Je hoeft de deur niet meer uit voor postzegels en de brievenbus. Bovendien kun je jouw bedankkaart alvast maken en laten versturen wanneer jij dat wil. Zo weet je zeker dat je het bedankje niet vergeet! Je kunt ook een boeket bloemen sturen of een ander leuk cadeautje!

Speciale bedankjes zeg je met bedankkaarten

Zit je in groep 8 en ga je de schoolverlaten? Of wil je de juf bedanken namens de hele klas? Bestel dan de leukste bedankkaarten juf/meester in XXL formaat. Of nodig je klasgenootjes uit om allemaal een kaartje te sturen naar de juf of meester. Met de bedankkaarten van Hallmark ben je van succes verzekerd. Maak vandaag nog jouw bedankkaart en zet jouw juf of meester alvast in het zonnetje! Extra tip: bekijk ook eens onze fotokaarten en compliment kaarten.