Carnavalskaarten

De leukste ballonnen nu € 9,95

Hoe werkt het?

1. Kies een kaart naar keuze.
2. Voeg een ballon toe aan je bestelling. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
3. De ontvanger wordt verrast met écht leuke (lucht)post!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

De leukste carnavalskaarten maak je online!

Carnavalskaarten online maken en versturen. Maak je eigen kaart voor carnaval en laat deze direct of op een latere datum door Hallmark per post bezorgen. Hoe werkt het versturen van een echte carnavalskaart? Kies je favoriete carnavalskaart, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en kies de verstuurdatum van je echte carnavalskaart. Hallmark regelt de rest! Voor al je wenskaarten ga je natuurlijk naar Hallmark.

Kies je favoriete kaart voor carnaval

Kies je favoriete kaart uit onze uitgebreide carnaval collectie, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer je carnavalskaart en wij regelen de rest. Ga dus niet meer opzoek naar postzegels en de brievenbus, want wij zorgen dat de kaart op het juiste adres terecht komt! Wist je dat je jouw kaart ook alvast klaar kunt zetten voor het carnavalsfeest? Kies je datum en je kaart wordt per post bezorgd wanneer jij dat wilt. Ook om al je te gekke carnavalsfoto’s te bewaren hebben wij gave fotokaders waarmee je de foto’s op een originele manier verstuurd.

Verstuur een XL of XXL carnavalskaart

Betaling van je grappige carnavalskaarten is altijd veilig op Hallmark.nl. Iemand echt groots verrassen tijdens carnaval? Verstuur een (X)XL kaart. Met een echte carnavalskaart kan het carnavalsfeest pas echt beginnen. Alaaf! Op hallmark.nl vind je ook de leukste verjaardagskaarten én de leukste uitnodigingen voor een feestje.