Geslaagd

Of je nu geslaagd bent voor je middelbare schooldiploma, zwemdiploma of je rijbewijs, voor alle geslaagden is er altijd een leuke kaart te vinden. Laat zien hoe trots je bent en maak vandaag nog je felicitatie kaart geslaagd!

Filter op categorie
Geslaagd / Diploma kaart - zwemdiploma-disney-ariel
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
21 uur

Ma-vrij voor 21.00 uur besteld, morgen bezorgd

Geslaagd / Diploma kaart - disney-finding-dory-super-trots-op-jou
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
TIP

Te bestellen in verschillende formaten

Geslaagd / Diploma kaart - disney-finding-dory-hoera-hoera
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
9.2

9.2 klanttevredenheid

Geslaagd / Diploma kaart - rijbewijs-geslaagd-gefeliciteerd-met-je-rijbewijs
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Geslaagd / Diploma kaart - rijbewijs-geslaagd-on-wheels-congrats
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Geslaagd / Diploma kaart - rijbewijs-geslaagd-rode-auto-witte-stippen
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Feliciteer met een geslaagd kaart!

Je kijkt er vaak al weken naar uit, hét moment waarop je hoort of je geslaagd bent. Kun je je het nog herinneren? En als het verlossende antwoord is uitgesproken, dan barst het feest los bij de geslaagden. Ken jij iemand die pas geslaagd is? Vier het feestje mee en stuur een geslaagd kaart om de kanjer te feliciteren. Want zo’n knappe prestatie verdient gewoon een wenskaart! Wij hebben een speciale collectie kaarten voor alle geslaagden. Of je nu geslaagd bent voor je middelbare schooldiploma, zwemdiploma of je rijbewijs, voor alle geslaagden is er altijd een leuke kaart te vinden. Laat zien hoe trots je bent en maak vandaag nog je felicitatie kaart geslaagd!

Pak uit met je geslaagd felicitatie

Wil jij graag extra uitpakken met jouw geslaagd felicitatie? Dan geven we je graag tips voor een onvergetelijke verrassing. Kies bijvoorbeeld voor een extra grote kaart op de deurmat. Je kunt onze kaarten in XL of XXL formaat versturen. Of bezorg iemand het ultieme uitpakmoment met een geslaagd cadeau. Laat een smakelijke ‘Diploma’ chocoladetelegram, een feestelijke ballon of confetti kanon bezorgen. Met jouw felicitatiekaart geslaagd en cadeau kan het feestje niet meer stuk! Wil jij iemand feliciteren met een andere prestatie of iemand een compliment geven? Bekijk dan ook eens onze felicitatie kaarten of compliment kaarten.

Hoera, een examenfeestje!

Heb jij je diploma op zak? Dan is het tijd voor een feestje! En een goed feestje begint natuurlijk met de allerleukste uitnodiging. Bekijk snel al onze examenfeest uitnodigingen voor een geslaagd feest. Je kunt de uitnodigingen helemaal maken zoals jij wil. Heb je een leuke foto van je zelf of je zoon of dochter? Maak dan een uitnodiging met een leuke foto. Morgen kunnen jouw uitnodigingen al zijn bij jouw gasten op de deurmat liggen. Ga vandaag nog aan de slag met je uitnodigingen!

Een extra steuntje in de rug!

Ken jij iemand die zijn diploma niet heeft gehaald? Hij of zij kan dan wel een steuntje in de rug gebruiken. Als je gezakt ben dan is het namelijk extra fijn als de mensen om je heen aan je denken. Geef een steuntje in de rug en verstuur een motivatiekaart.