Geslaagd

Of je nu geslaagd bent voor je middelbare schooldiploma, zwemdiploma of je rijbewijs, voor alle geslaagden is er altijd een leuke kaart te vinden. Laat zien hoe trots je bent en maak vandaag nog je felicitatie kaart geslaagd!

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Geslaagd / Diploma kaart - confetti-en-ballonnen-want-we-vieren-dat-je-geslaagd-bent
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Geslaagd / Diploma kaart - rijbewijs-geslaagd-gefeliciteerd-met-je-rijbewijs
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Geslaagd / Diploma kaart - zwemdiploma-zwemkampioen
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Geslaagd / Diploma kaart - forever-friends-zegt-hoera-want-jij-hebt-je-diploma-op-zak
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Geslaagd / Diploma kaart - rijbewijs-geslaagd-rode-auto-witte-stippen
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Geslaagd kaart!

Ken jij iemand die pas geslaagd is? Vier het feestje en stuur een geslaagd kaart om de kanjer te feliciteren. Want na lang bikkelen is hét moment waarop je hoort of je geslaagd bent eindelijk daar. Kun je je het nog herinneren? Als het verlossende antwoord is uitgesproken, dan barst het feest los bij de geslaagden. Zo’n knappe prestatie verdient gewoon een wenskaart! Wij hebben een speciale collectie kaarten voor alle geslaagden. Of je nu geslaagd bent voor je middelbare schooldiploma, zwemdiploma of je rijbewijs, voor alle geslaagden is er altijd een leuke kaart te vinden. Laat zien hoe trots je bent en maak vandaag nog je felicitatie kaart geslaagd!

Pak uit met je geslaagd felicitatie

Wil jij graag extra uitpakken met jouw geslaagd felicitatie? Dan geven we je graag tips voor een onvergetelijke verrassing. Kies bijvoorbeeld voor een extra grote kaart op de deurmat. Je kunt onze kaarten in XL of XXL formaat versturen. Of bezorg iemand het ultieme uitpakmoment met een geslaagd cadeau. Laat een smakelijke ‘Diploma’ chocoladetelegram, een feestelijke ballon of een beauty cadeau bezorgen. Met jouw felicitatiekaart geslaagd en cadeau kan het feestje niet meer stuk!

Verstuur een leuke geslaagd kaart

Heb jij je diploma op zak? Dan is het tijd voor een feestje! En een goed feestje begint natuurlijk met de allerleukste verrassingen. Bekijk snel al onze geslaagde verrassing. Je kunt de geslaagd kaart helemaal maken zoals jij wil. Heb je een leuke foto van je zelf of je zoon of dochter? Maak dan een geslaagd kaart met een leuke foto. Wil jij iemand feliciteren met een andere prestatie of iemand een compliment geven? Bekijk dan ook eens onze felicitatie kaarten of compliment kaarten.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag!