Condoleancekaart

Condoleancekaarten en rouwkaarten.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Condoleancekaarten

Iemand condoleren met het verlies van een dierbare? Stuur een gepaste condoleancekaart bij Hallmark. Oprecht en persoonlijk. Hallmark heeft een ruime collectie mooie condoleancekaarten waarmee je je medeleven op de juiste manier kunt betuigen. Bij ons kun je condoleancekaarten direct online maken en versturen. Ben je toch op zoek naar een ander soort kaart? Bekijk dan eens onze vele wenskaarten.

Mooie en passende rouwkaarten

Laat weten dat je aan de nabestaanden denkt. Een rouwkaart biedt troost op moeilijke momenten. Kies je rouwkaart, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en wij regelen de rest. Hallmark zorgt ervoor dat jouw gemaakte rouwkaart met veel zorg per post verstuurd wordt. Een kaart zegt meer dan 1000 woorden, dat geldt ook voor de rouwkaarten en condoleancekaarten van Hallmark.

Condoleancekaarten met oprechte teksten

Vind je het lastig de juiste woorden te vinden voor iemand die een dierbare verloren is? Hallmark helpt je. De meeste condoleancekaarten zijn voorzien van mooie en oprechte teksten. Iemand die een dierbare heeft verloren kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Alle kaarten zijn van de beste kwaliteit. Bekijk ook eens onze blanco kaarten, sterkte kaarten of herinneringskaarten.