Geboortekaartjes Felicitatie

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Bekijk de leukste geboortekaartjes In verwachting? Maak nu zelf je geboortekaartjes naar je eigen wens


Geboortekaartjes online maken en versturen bij Hallmark. Is er een baby geboren en wil je de ouders of grootouders met de geboorte van het kindje feliciteren? Stuur direct een passend kaartje. Hallmark heeft een ruim assortiment met de mooiste geboortekaartjes. Ontdek zelf het gemak van online geboortekaartjes maken en versturen. Je geboortekaartje voor 22.00 uur gemaakt = morgen al bezorgd.

Geboorte groots vieren? Stuur een XL kaart!

Baby geboren? Dit blije nieuws maak je pas écht bijzonder door het sturen van een wenskaart! Persoonlijk, attent en gemakkelijk. Maak je keuze uit een ruim assortiment geboortekaartjes, schrijf een persoonlijke tekst, adresseer je kaart en wij regelen de rest voor je. Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor postzegels of de brievenbus. Wil je de geboorte echt groots vieren? Stuur een (X)XL geboortekaartje.

Geboortekaartjes van de beste kwaliteit

Je kunt je kaarten extra persoonlijk maken door het toevoegen van geboorte decoraties. Hallmark heeft verschillende soorten geboortekaartjes. Alle kaarten zijn van de beste kwaliteit, want alleen het beste is goed genoeg voor ieder pasgeboren kindje. Bekijk eens onze geboortekaartjes voor een Dochter, Zoon, Zusje, Broertje, Kleinzoon en Kleindochter. Je kunt ook een kaartje sturen voor een Adoptie of Doopsel. Zelf de mooiste geboortekaartjes maken en ontwerpen? Klik hier!