Sorry kaarten

Sorry kaarten.

 

Kaarten per pagina:

Sorry, zeg je met onze leuke sorry kaarten

Wil jij je excuses aanbieden of heb je iets goed te maken? Sorry zeggen doe je met een Hallmark-kaart! Sorry kaarten maak je eenvoudig online bij Hallmark. Een kaart zegt meer dan 1000 woorden. Ontdek de collectie met de meest passende kaarten om iemand je oprechte excuses aan te bieden. Je sorry kaart voor 21.00 uur gemaakt = vandaag al verstuurd! Wil je nog andere wenskaarten bekijken? Kijk dan eens rond.

Stuur een sorry kaart en bezorg een glimlach

Kies een sorry kaart, schrijf waarom of waar jij spijt van hebt, adresseer en wij regelen de rest. Wij zorgen ervoor dat je kaart op de door jou gekozen dag verstuurd wordt per post. Met een sorry kaart laat je in ieder geval weten dat je aan iemand denkt. Hoe boos of teleurgesteld de ontvanger ook is, met een sorry kaart op de deurmat is een glimlach snel gevormd! Je kunt ook sorry zeggen met een attent cadeautje, zoals een bosje bloemen of chocolade.

Veel spijt? Stuur een XL sorry wenskaart

Online sorry kaarten maken en versturen was nog nooit zo gemakkelijk op Hallmark.nl. Het fijne is dat je voortaan de deur niet meer uit hoeft voor postzegels of de brievenbus. Heb je heel veel spijt? Stuur dan een XL of XXL sorry wenskaart. Bij Hallmark kun je ook kaarten maken met je leukste foto. Bekijk ook eens onze bedankkaarten of vriendschapskaarten .