Menu
Nog 7 uur en 12 minuten tot de volgende lichting

Echtvereniging / Trouwdag kaarten - 12,5 jaar | Koper

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

12.5 jaar huwelijk vraagt om een kaart!

Het 12,5-jarige huwelijk is een mijlpaal voor elk echtpaar. Vier dit huwelijksgeluk mee en verstuur wenskaarten wanneer een echtpaar 12,5 jaar getrouwd is. Kies online een huwelijkskaart uit voor het koperen huwelijk en schrijf je persoonlijke tekst aan de binnenkant van de kaart. Hallmark zorgt ervoor dat de trouwdag wenskaart voor 12,5 jaar huwelijk per post verstuurd wordt wanneer jij dat wil. Kaarten maken en sturen via Hallmark is makkelijk en persoonlijk! Ben je nieuwsgierig naar onze anderen wenskaarten?

Zet je trouwkaart alvast klaar voor deze mijlpaal

Geef aan op welke datum de dag van het 12,5-jarige huwelijk is en Hallmark zorgt ervoor dat jouw kaart op de juiste dag verstuurd wordt. De huwelijkstraditie bepaalt dat een 12,5-jarig huwelijk wordt aangeduid met koper. Het versturen van wenskaarten voor het huwelijk dat al 12,5 jaar bestaat is gemakkelijk en betrouwbaar. De betaling van jouw wenskaarten vindt plaats in een veilige omgeving. Ontdek het nu zelf en stuur een kaart voor de huwelijksdag! Heb je ook al gedacht aan een leuk cadeau voor het bruidspaar?

Kaarten sturen van de beste kwaliteit

Alle huwelijkskaarten om te feliciteren met de trouwdag zijn van de beste kwaliteit. Weet je niet precies hoeveel jaar het echtpaar getrouwd is? Stuur dan een algemene huwelijkskaart bij Hallmark. Je kunt ook kiezen uit kaarten voor de volgende huwelijksverjaardagen: het Zilveren huwelijk (25 jaar) of het Gouden huwelijk (50 jaar).