Geboorte felicitatiekaarten - Dochter

Het is feest en iedereen mag het horen, er is een meisje geboren! TIP: Zet de naam van de baby op de voorkant van de kaart.

Filter op categorie
Geboortekaartje - geboorte-dochter-welkom-gouden-voetjes
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Geboortekaartje - disney-baby-dombo
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Geboortekaartje - ombouw-moederdag-lieve-welkom-op-de-wereld-roze
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Geboortekaartje - geboorte-dochter-cheetah-welkom
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Geboortekaartje - hallo-kleine-meid-met-je-ballon
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Hoera een meisje geboren!

Met onze baby kaarten maak je die fantastische roze wolk helemaal compleet. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende wenskaarten. Een lief, hip of juist heel schattig kaartje of misschien is er een zusje geboren? Bekijk dan onze speciale kaarten voor de geboorte van een zusje. En wist je dat jouw kaart morgen al bij trotse ouders kan zijn? Maak je kaart op werkdagen voor 21.00 uur en laat hem morgen nog bezorgen!

Een extra bijzondere verrassing voor de geboorte

Dit heugelijke nieuws wil je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Wil jij de ouders groots verrassen? Stuur dan een van onze leuke kraamcadeaus mee met jouw felicitatie geboorte meisje. Een lieve knuffel voor in het wiegje, een tutteldoekje om lekker te spelen in de box of ga voor een hand of voetafdrukje voor een blijvende herinnering. En met onze mooie heliumballonnen lopen de ouders nog lekker lang met hun hoofd in de wolken. Bij alle cadeaus krijg je de felicitatiekaart van ons cadeau, want jouw wensen voor dit ieniemienie mensje mogen natuurlijk niet ontbreken. Verstuur nu online jouw kraamcadeau en wij doen de rest!

Persoonlijk en attent

De ouders van het pas geboren meisje hebben de naam van de baby met veel zorg en liefde uitgekozen. Daarom is het extra leuk als je de naam van de baby toevoegt op de felicitatie kaart geboorte dochter. Onze kaarten zijn gemakkelijk aan te passen. En als je nog wat inspiratie op wil doen voor jouw kaart, bekijk dan zeker onze inspiratiepagina. En heb jij al gedacht aan de familie van de baby? Verras bijvoorbeeld opa en oma met en felicitatiekaart voor hun kleindochter. Of maak een leuke kaart voor iemand die voor het eerst oom of tante is geworden, want iedereen houdt van verrassingen!