Geboortekaartjes Felicitatie - Kleinzoon

De leukste ballonnen nu € 9,95

Hoe werkt het?

1. Kies een kaart naar keuze.
2. Voeg een ballon toe aan je bestelling. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
3. De ontvanger wordt verrast met écht leuke (lucht)post!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Geboortekaarten felicitatie kleinzoon

De geboorte van een kleinzoon is altijd een bijzonder en vooral ook feestelijk moment. Want of het nu het eerste kleinkind is of ze al even trotse opa en oma zijn, het blijft speciaal. Tijd dus om ze te verrassen met een mooie wenskaart voor de felicitatie van de geboorte van hun kleinzoon.

De leukste felicitatie bij de geboorte van een kleinzoon

Bij Hallmark vind je de leukste kaarten en cadeaus om iemand te feliciteren met de geboorte van een kleinzoon. Van schattige Forever-Friends wenskaart tot grappige of hippe geboortekaart, wij hebben hem. Al kun je natuurlijk ook zelf een geboortekaart maken met een foto waarmee je pas écht een persoonlijke felicitatie overbrengt. Verras de grootouders bijvoorbeeld met een fotokaart met eigen foto’s of decoreer een bestaande kaart precies zoals jij wilt. Je kunt er alle kanten mee op. Maar wat je ook wilt, de perfecte geboortekaart voor de kersversie opa en oma is in slechts een paar klikken gemaakt.

Een geboortekaart met persoonlijke boodschap

Een felicitatie voor de geboorte van een kleinzoon maak je pas echt persoonlijk met jouw eigen boodschap. Maar stiekem kan dat best moeilijk zijn. Daarom helpen we je op onze geboorte inspiratiepagina graag op weg met handige schrijftips, inspirerende foto’s en zelfs een echte schrijfcoach. Alles dus om opa of oma te verrassen met de leukste kaart voor dit bijzondere moment.

Een wenskaart voor een geboorte? Die bestel je bij Hallmark!

Klaar om de perfecte kaart te vinden voor de felicitatie van de geboorte van hun kleinzoon? Bekijk dan direct al onze wenskaarten en verstuur hem vandaag nog! Als je jouw kaart op werkdagen voor 21.00 uur besteld ligt hij de volgende dag al op de mat.