Wij bezorgen op Vaderdag = zondag 20 juni!

Geboorte felicitatiekaarten - Zoon

Het is feest en iedereen mag het horen, er is een jongetje geboren! TIP: Zet de naam van de baby op de voorkant van de kaart.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Geboortekaartje - baby-zoon-lieve-kleine-jongen
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Geboortekaartje - watercolor-welkom-kleine-vent
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Geboortekaartje - ombouw-moederdag-lieve-welkom-op-de-wereld-blauw
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Geboortekaartje - botanical-hello-little-boy
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Geboortekaartje - a-happy-bear-family
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Geboortekaartje - geboorte-zoon-coolest-born-baby
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Geboortekaartje - fotokaart-vierkant-baby-blauw-hartjes
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto
Kaarten per pagina:

Hoera een jongetje geboren!

Heb jij het grote nieuws gehoord dat er een jongetje geboren is? Dan ben je hier bij Hallmark aan het juiste adres om de apetrotse ouders te feliciteren met de geboorte van hun zoon. Je hebt een ruime keuze uit wel honderden verschillende baby kaarten voor een felicitatie geboorte zoon. Stoere felicitatie kaartjes, lieve kaartjes maar bovenal heel erg feestelijk. Om je te helpen hebben we ook een collectie met de Best verkochte baby kaarten klaar staan of speciale kaarten voor een broertje als het een tweede of derde kindje is. Zo vind je extra snel het perfecte kaartje. En op werkdagen voor 21.00 uur besteld? Dan wordt jouw kaart morgen nog bij de trotse ouders bezorgd!

Personaliseer jouw felicitatie geboorte zoon

Maak van jouw felicitatie geboorte jongen iets bijzonders. Wij geven je graag tips om je kaart extra verrassend te maken. Zet bijvoorbeeld de naam van de baby op de voorkant van je kaart. De baby namen op onze kaarten zijn gemakkelijk aan te passen. Je kunt ook hele leuke decoraties zoals een babyspeentje of een slinger toevoegen aan je kaart. En wil je leuke schrijftips of kant-en-klare teksten voor op het geboortekaartje? Neem dan eens een kijkje op de inspiratiepagina. Heb jij misschien het eerste kiekje van de baby al ontvangen? Maak er dan een leuke baby fotokaart van. Ga nu snel aan de slag met het maken van jouw kaart!

Stuur een kraamcadeau mee met je kaart

Naast leuke babykaarten hebben wij een verrassend assortiment met diverse cadeaus. Of je nu groots uit wil pakken of juist iets kleins mee wil sturen, dat maakt niet uit. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende kraamcadeaus. Verwen de baby met een lieve knuffel, baby blauwe sokjes of verras met een prachtige heliumballon. Die vliegt bij het openen van de doos meteen de kamer in. Bij al onze cadeaus is een kaart naar keuze inbegrepen, want het gaat natuurlijk om jouw felicitatie! Wij pakken je cadeau met liefde in en bezorgen jouw cadeau op de dag die jij hebt gekozen. Bestel nu snel je cadeau en wij doen de rest!