Groetjes uit fotokaarten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Stuur groetjes-fotokaarten uit de hele wereld

Hallmark heeft de leukste groetjes-fotokaarten. Om de groetjes te doen uit New York, de Caribbean, Azië of gewoon uit Holland. Misschien heb je wel vrienden of familie in het buitenland die je heel graag de groetjes wilt doen met een Oer-Hollandse kaart. Maar deze kaarten zijn ook leuk om vanaf je vakantieadres te versturen. Met de fotokaarten van Hallmark laat je thuisblijvers of juist je vrienden in het buitenland zien waar jij bent. In onze seizoenen fotokaartencollectie vind je nog meer leuke zomerse of winterse fotokaarten die passen bij het vakantiethema of bekijk de wat neutralere algemene fotokaarten voor een vrolijke groet.

Verstuur simpel en snel jouw groetjes-fotokaart

Een fotokaart maken om de groetjes te doen is een fluitje van een cent. Bedenk wie jij de groetjes wilt doen en kies een toepasselijk fotoframe dat past bij jouw bestemming. Zoek vervolgens je leukste foto uit en upload deze in je kaart. Je kunt je kaart helemaal in stijl decoreren met vrolijke vakantiedecoraties, zoals ijsjes en zonnebrillen, of met Hollandse decoraties, zoals klompen en bitterballen, voor een Nederlands sfeertje. Het verzenden van je kaart is al net zo makkelijk. Je vult het adres in, kiest de betaalwijze die jij prettig vindt en wij verzenden je kaart nog dezelfde dag als je voor 22.00 uur besteld.

Zeg hallo met een groetjes-fotokaart

Wist je dat je jouw échte kaart vanaf iedere computer met internet kunt maken en versturen? Waar je ook bent ter wereld. De kaarten worden dezelfde dag in Nederland geprint en verstuurd. Tip: met de Hallmark app ben je altijd attent, waar je ook bent. Je kunt de Hallmark app voor iPhone, iPad of Android smartphone en tablet gratis downloaden in de stores. Ook vanuit de app verzend je makkelijk al je wenskaarten en fotokaarten, ideaal!