Nieuwe woning - Zakelijk

Ken jij iemand die een nieuw pand heeft geopend? Bijvoorbeeld een kantoorpand, omdat het vorige kantoor te klein werd, of een nieuwe winkel of kapsalon? Stuur dan heel attent een kaart om hem of haar te feliciteren met dit heuglijke feit.

Filter op categorie

Feestelijke verhuiskaart voor opening nieuw pand

Met een nieuw pand begint er vaak een nieuw tijdperk. Dat betekent dat er misschien best een spannende periode aanbreekt, maar ook een leuke. Dan is het leuk als vrienden, familie en relaties achter je staan. Met een kaart laat je zien dat je deze persoon heel veel geluk wenst. Je feliciteert hem of haar op attente wijze van harte met de opening van het nieuwe pand met de verhuiskaarten van Hallmark.

Vier een nieuw kantoor met een verhuiskaart en cadeau

Bij de opening van een nieuw pand, hoort meestal een bloemetje en champagne. Dit kun je zelf meenemen als je een kijkje neemt op de nieuwe werkplek. Ben je niet in de gelegenheid zelf langs te gaan? Dan zijn een kaart en een bloemetje of drank een attent alternatief. Het bestellen van kaarten met cadeaus is heel gemakkelijk. Je selecteert eerst je kaart, schrijft jouw boodschap en versiert eventueel met leuke decoraties. Bij de volgende stap in het bestelproces wordt u gevraagd of u een cadeau wilt toevoegen. Hier kunt u kiezen uit de vele cadeaus van Hallmark, waaronder bloemen en drank. Beiden heel geschikt voor feestelijke felicitaties.

Feliciteer met een verhuiskaart voor openingen

Vier de opening van een nieuw pand groots met een XL of XXL felicitatiekaart van Hallmark. Wil je graag een setje kaarten op voorraad hebben? Bijvoorbeeld omdat je weet dat er de komende periode nog een aantal relaties gaan verhuizen met hun pand? Laat dan een pakketje bij je thuis of op kantoor afleveren. Wij bezorgen de kaarten met postzegels, als je wilt. Ken je iemand die binnenkort zelf verhuist naar een nieuwe woning? We hebben ook felicitatiekaarten voor verhuizingen of mensen die gaan samenwonen.