Studio 100 kaarten - Bumba kaarten

Het vrolijke clowntje Bumba is samen met zijn beste vriend Bumbalu heel erg populair onder de allerkleinsten.

Filter op categorie

Speciaal voor hen en alle andere fans van het clowntje, hebben wij Bumba-kaarten. Hij is een ondeugend clowntje dat kunstjes opvoert in het circus. Met zijn staf kan hij ook nog eens toveren. Bumba is een Vlaams peuterprogramma, gecreëerd door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100.

Nooit meer een kaartje vergeten te sturen en altijd op tijd bezorgd

Hallmark heeft een grote collectie exclusieve Bumba-kaarten. Je kunt voor bijna elke gelegenheid kaarten sturen met het vrolijke clowntje. Of je nu een verjaardagskaart, een beterschapskaart of een uitnodiging wil sturen, er is altijd een Bumba-kaart voor! Je Bumba-kaart voor 21.00 uur gemaakt = morgen bezorgd. Geen verjaardag of andere bijzondere gelegenheid meer vergeten? Zet dan je kaarten alvast klaar. Hallmark zorgt ervoor dat je wenskaarten op de juiste dag verstuurd worden.

Je online kaart maken en sturen is leuk, makkelijk en 100% veilig

Je maakt je Bumba-kaart gemakkelijk online bij Hallmark: Kies je favoriete Bumba-kaart, versier de kaart met een vrolijke decoratie of een leuke tekst en Hallmark verstuurt je Bumba-kaart met de post voor je! De betaling van je échte wenskaarten vindt plaats in een beveiligde omgeving. Online Bumba-kaarten maken en sturen is 100% veilig en vertrouwd. Bekijk ook eens onze andere kaartcollecties van Studio 100 tv-programma’s, zoals Kabouter Plop-kaarten, Bobo-kaarten en K3-kaarten.