Studio 100 kaarten - K3 kaarten

K3 is de Vlaams/Nederlandse meidengroep, waar menig klein meisje groot fan van is.

Filter op categorie

Ze zingen Nederlandstalige liedjes zoals ‘Oya lélé’, ‘Tele-Romeo’ en ‘Heyah mama’. De muziek van deze meiden wordt geproduceerd door Studio 100. De naam slaat op de eerste letters van de oorspronkelijke bezetting, de Vlaamse zangeressen Karen, Kristel en Kathleen. In het tv-programma K2 zoekt K3 werd Josje gekozen als vervangster van Kathleen. Bij Hallmark maak en verstuur je online exclusieve K3-kaarten.

Exclusieve K3-kaarten voor bijna elke gelegenheid bestel je bij Hallmark

Online kaarten maken en sturen is leuk, gemakkelijk en persoonlijk. Kies je favoriete K3-kaarten, schrijf een persoonlijke boodschap en selecteer een adres. Hallmark verstuurt je kaarten voor jou op de juiste dag. Hallmark heeft een grote collectie leuke en exclusieve K3-kaarten. Deze vrolijke kaarten van de populaire meidengroep zijn er in verjaardagskaarten, felicitatiekaarten of om iemand zomaar de groetjes te doen. Met Hallmark stuur je originele wenskaarten met veel liefs van Karen, Kristel en Josje.

Online kaarten versturen is persoonlijk, gemakkelijk en vertrouwd

De betaling van je K3-kaarten vindt plaats in een beveiligde omgeving. Je K3-kaart voor 21.00 uur gemaakt = morgen bezorgd. Uniek en gemakkelijk. K3-kaarten zijn van de beste Hallmark-kwaliteit en toveren een glimlach op het gezicht van elk klein meisje! Verstuur je wenskaarten direct of kies een verstuurdatum in de toekomst. Online K3-kaarten maken en versturen was nog nooit zo gemakkelijk! Op zoek naar kaarten van andere Studio 100 helden? Kijk dan eens bij Maya de Bij of Kabouter Plop.