Verjaardagskaarten meiden - Algemeen

Feestje in de brievenbus

Hoe werkt het?

1. Kies een verjaardagskaart.
2. Voeg daarna dit feestelijke boeket toe. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
3. De ontvanger wordt verrast met een feestje op de deurmat!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Feliciteer met een echte verjaardagskaart voor meisjes

Hoera, ze is jarig! Je lieve dochter, beste vriendin, nichtje of je zus. Je feliciteert haar op haar verjaardag met een lieve kaart per post. Voor alle tienermeisjes heeft Hallmark leuke verjaardagskaarten. Onze collectie bestaat uit kaarten in vrolijke meidenkleuren, met hippe teksten, grappige foto’s en lieve illustraties. Vind je het lastig om te kiezen? Om het je makkelijk te maken, hebben we de best verkochte tienerkaarten voor meisjes op een rijtje gezet. Zoek je kaarten voor iets jongere meisjes? Kijk dan bij de kinderkaarten voor meisjes.

Best verkochte meisjeskaarten voor jou geselecteerd

Er zijn verjaardagskaarten voor de fashionista, de zoetekauw en de paardenliefhebber. Maar ook voor de moderne tienermeid en de prinses. We hebben ook lieve Forever Friends-kaarten voor je allerbeste vriendin. Haar verjaardag wordt pas echt een feest met een kaart van jou. Maak je verrassing extra speciaal door die ene leuke foto van jullie samen toe te voegen en de kaart te versieren met de leukste en gekste decoraties. Leef je lekker uit! Zo maak je één groot feest van je kaart en laat je haar echt stralen op haar verjaardag. Wil je er een nóg groter feest van maken? Heel veel kaarten zijn ook in XL of zelfs XXL te versturen!

Verras meisjes met een verjaardagskaart

Je verjaardagskaart voor tienermeisjes verstuur je gemakkelijk en snel. In vier stappen is het geregeld. Je kiest een kaart, je schrijft jouw persoonlijke felicitatie voor haar, vult het adres in en wij regelen een snelle verzending voor je. Je hebt vast meerdere verjaardagen in een jaar te vieren dan alleen die van je dochter, vriendin, nichtje of zus. Bijvoorbeeld die van een goede vriend of je zoon. Kijk voor leuke ideeën eens bij de collectie voor tienerjongens. Om er zeker van te zijn dat je geen verjaardag overslaat, kun je jouw kaarten met een Hallmarkaccount al een jaar van te voren plannen. Handig!