Verjaardagskaarten vrouw - Grappig

Op zoek naar grappige kaarten voor de verjaardag van een vrouw? Maak nu online humorkaarten voor de jarige vrouw en laat deze per post versturen.

Filter op categorie
Verjaardagskaart vrouw - dikke-verjaardagskus-van-een-koe
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Verjaardagskaart vrouw - verjaardag-vrouw-grappig-have-a-purrrrfect-birthday
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Verjaardagskaart vrouw - aap-met-veel-krulspelden
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Grappige verjaardagskaarten om een jarige vrouw écht te laten lachen

Om wat voor soort humor kan een jarige vrouw écht lachen? Het zit vaak in een frisse benadering, subtiele afbeelding of grappige tekst. Wij hebben een speciale collectie kaarten grappig voor de jarige vrouw met humor. Als je grappige kaart voor 21.00 uur verstuurd is besteld, wordt de verrassing morgen al bezorgd in de brievenbus van de jarige!

Verstuur je verjaardagskaart grappig in vier stappen

Grappige verjaardagskaarten online maken en versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Kies je meest favoriete wenskaart, schrijf iets persoonlijks en adresseer. Zoek je andere soort kaarten voor verjaardagen? Kijk dan naar onze vele verjaardagskaarten. Wij regelen de rest voor je. Dat betekent dat je nooit meer op zoek hoeft naar postzegels om je verjaardagskaarten zelf te posten. Weet je wanneer de ontvanger jarig is? Zet je kaartje vol humor dan alvast klaar en bepaal de verstuurdatum van deze kaart. We hebben ook hele leuke cadeaus om naar de jarige vrouw te sturen!

Ruime keuze grappige kaarten voor de jarige vrouw

Tover een glimlach op het gezicht van je jarige vriendin, zus of collega en stuur een verjaardagskaart die grappig is. Je hebt o.a. keuze uit de populaire Hoops&Yoyo kaarten, vele getekende humorkaarten en grappige fotokaarten met dieren in de hoofdrol. Bij deze kaarten kan geen vrouw met humor haar lach inhouden! Uiteraard zijn al deze grappen en grollen kaarten van de beste kwaliteit, zoals je gewend bent van Hallmark! Op zoek naar een ander soort verjaardagskaart? Bekijk ook eens onze andere Hip en Trendy kaarten of onze Forever Friends verjaardagskaarten.