Wintersport kaarten

De leukste ballonnen nu € 9,95

Hoe werkt het?

1. Kies een kaart naar keuze.
2. Voeg een ballon toe aan je bestelling. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
3. De ontvanger wordt verrast met écht leuke (lucht)post!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Wens iemand een fijne wintersport, stuur een kaart!

Wintersportkaarten online maken en versturen. Iemand een fijne wintersportvakantie wensen? Stuur een echte wintersportkaart en zorg dat de voorpret bij de ontvanger thuis al begint! Kies een kaart uit de wintersportcollectie, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer je kaart en wij regelen de rest! Zoek je eigenlijk een ander soort wenskaart?

Diverse wintersportkaarten met herkenbare beelden

Het is erg attent om de wintersporter een fijne vakantie in de sneeuw te wensen. Je kunt een keuze maken uit diverse echte wintersportkaarten met herkenbare wintersportbeelden zoals ski’s, snowboards, besneeuwde bergtoppen en sneeuwpret op de slee. Je wintersportkaartje voor 21.00 uur gemaakt is vandaag nog verstuurd! Je maakt je kaart online, waarna je wintersportkaart per post bezorgd wordt. Ga je zelf op wintersport? Stuur een groetjes uit fotokaart naar de thuisblijvers.

Zet je wintersportkaart alvast klaar

Weet jij wanneer de wintersportvakantie begint? Zet je kaart dan alvast klaar en kies je eigen verstuurdatum. Wij zorgen ervoor dat je wintersportkaarten verstuurd worden wanneer jij dat wil. Wintersportkaarten online maken en versturen op Hallmark.nl is gemakkelijk, snel en veilig. Bekijk ook eens onze andere kaarten in de categorie reizen of winter. Bij Hallmark vind je voor elke gelegenheid de juiste kaart.