Zwangerschap felicitatiekaarten - Kleinkind

Een kleinkind op komst? Feliciteer de toekomstige opa en oma met een attente in verwachting kaart kleinkind! Leef mee en maak en verstuur online een attente kaart.

Filter op categorie

Kaarten per pagina:

De leukste in verwachting kaarten voor de opa’s en oma’s

Wij hebben een speciale collectie wenskaarten waarmee je de aanstaande opa en oma kunt verrassen. Je in verwachting kaart kleinkind voor 21.00 uur gemaakt = morgen al verstuurd. Bekijk op je gemak onze ruime collectie wenskaarten.

Feliciteren met het toekomstige kleinkind!

Kies je favoriete kaart uit de ruime collectie, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en Hallmark regelt de rest voor je. Online wenskaarten sturen om te feliciteren met het toekomstige kleinkind was nog nooit zo gemakkelijk. Opa en oma écht verrassen? Verstuur je in verwachting kaart kleinkind in XL of XXL-formaat. Geen belangrijk kaartmoment meer vergeten? Zet je wenskaarten klaar bij Hallmark door zelf een verstuurdatum te kiezen en wij regelen de rest. Feliciteer de opa’s en oma’s alvast met een leuke knuffel of een ander cadeau voor de toekomstige kleine!

Je in verwachting kaart kleinkind extra persoonlijk maken?

Bij Hallmark kun je overal ter wereld vanuit je luie stoel kaarten bestellen en versturen. Wel zo gemakkelijk. Wil jij je in verwachting kaart kleinkind extra persoonlijk maken? Plaats dan gratis de leukste decoraties op je kaart en tover een glimlach op het gezicht van de ontvanger(s). De kleine geboren? Verstuur een geboortekaartje voor een kleinzoon of een geboortekaartje voor een kleindochter.