PLP Promobanner PLP Promobanner

op alle ballonnen met code BALLONACTIE

De actie is geldig tot en met 28 april
3 resultaten
Ballon Hart Dikke Knuffel Blauw Ballon Hart Dikke Knuffel Blauw
Ballon Hart Dikke Knuffel Blauw
14.99
Ballon Hart I Love You Rood Ballon Hart I Love You Rood
Ballon Hart I Love You Rood
14.99
Ballon Hart I Love You Multi Ballon Hart I Love You Multi
Ballon Hart I Love You Multi
14.99

Hart ballonnen

Hart ballon van Hallmark

Laat zien hoe lief je iemand vindt met een hart ballon van Hallmark. Hartjes ballonnen zijn perfect om te sturen naar je geliefde of een vriend(in) of familielid dat je superlief vindt. Kies je voor een ballon met hartjes of een hartvormige ballon? Een hartjes ballontros kan natuurlijk ook, daarmee maak je er echt een grootse verrassing van.

Ballon hartje met kaart

Stuur een hartenballon met kaart, want de kaart maakt het natuurlijk compleet. Hierin laat je jouw eigen hart spreken, zodat de boodschap duidelijk aankomt bij de ontvanger. Denk je dat een hartballon voor Valentijnsdag is? Natuurlijk is dat een mooi moment om een ballon met hartjes of hartvormige ballonnen te sturen, maar ballonnen met hartjes kan je het gehele jaar door sturen, want liefde is er altijd en overal!

Waarom kiezen voor hartjes ballonnen van Hallmark?

  • Kwaliteit: Onze ballonnen zweven lekker lang, zodat de ontvanger er extra lang van kan genieten.
  • Design: We hebben de leukste hartjes ballonnen geselecteerd en sommige ballonnen hebben we zelf ontworpen!
  • Kaartje erbij: Wat is een ballon zonder kaart? Daarom hebben we een breed assortiment met bijpassende kaartjes voor bij je harten ballon.
  • Grootse verrassing: De ballonnen worden in een doos verzonden en wanneer je de doos opent, zweeft de ballon zo de kamer in. Een superleuke verrassing!

Helium hartjes ballon bestellen

Bestel je hart ballon met helium online en plan zelf de bezorgdatum in. Leuk wanneer je een jubileum of ander speciaal moment te vieren hebt. Door de verrassing in te plannen, weet je zeker dat je het moment niet mist en het onvergetelijk maakt! Weet jij al wie je gaat verrassen met een hartjes ballon of een ballon hartje?

; ;