1. Home
 2. Cadeau
 3. Boeket Bloemen Marjolein Bastin in Tasje

Boeket Bloemen Marjolein Bastin in Tasje

23,99 Excl. 5,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 22 maart
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Bloemen worden vers vanuit de kweker verzonden

Productomschrijving

Een boeket in een kleurrijk tasje als vaas, handig! Dit weelderige boeket is uitgekozen door Marjolein Bastin zelf. Het door haar zo geliefde kleurenpalet zie je terug in deze mooie bos: fris, zacht en subtiel. Dit boeket zorgt voor een grote glimlach bij de ontvanger. Voor elke gelegenheid is dit een mooi cadeau. Om te bedanken, feliciteren, zomaar of om sterkte te wensen. Je mag een kaart naar keuze vullen met mooie woorden, dan sturen wij deze met het boeket mee naar de ontvanger. Wie ga jij verrassen?

Specificaties

Verse bloemen
Marjolein Bastin Signatuur
Inclusief tasje dat dient als vaas
Wordt verzonden met waterreservoir

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Bloemen
  Als je op werkdagen voor 19:45 uur hebt besteld, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag bij de ontvanger worden afgeleverd. Houd er rekening mee dat de bezorgtijden kunnen afwijken.

  Ballonnen
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw ballon veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een ballon bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen ballonnen geleverd in Nederland en België.

  Drankcadeau, beauty cadeau en chocoladecadeau
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw cadeau veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een cadeau bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen cadeaus geleverd in Nederland.

  Voor alle informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld een chocoladetelegram), wordt deze bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt dit niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.
23,99 Excl. 5,99 verzendkosten