1. Home
 2. Cadeau
 3. Brievenbusbloemen Geniet Momentje Incl. Voetenbad Kruidenmix

Uitverkocht

Brievenbusbloemen Geniet Momentje Incl. Voetenbad Kruidenmix

19,99 Excl. 3,99 verzendkosten
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Bloemen + Kaart = een complete verrassing!
 • Bloemen worden vers vanuit de kweker verzonden

Productomschrijving

Dit boeket met verse bloemen past door de brievenbus en is voorzien van een speciale vershoudverpakking. Een mooi cadeau voor elk moment! Met bloemen feliciteer je, vrolijk je op, toon je je medeleven, bedank je, zeg je sorry of verras je iemand zomaar. Een boeket met verse bloemen dat zo op de deurmat ploft? Het is echt zo!. Dit boeket wordt verzonden samen met een bundeltje voetbadkruiden, voor een fijn me-time momentje. Wie verras jij met zo’n prachtig boeket? Vergeet geen persoonlijk kaartje mee te sturen, want dat maakt het gebaar compleet!

Specificaties

Verse bloemen
Met voetenbad kruiden
Verzonden in speciale vershoudverpakking
Past door de brievenbus

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Bloemen
  Als je op werkdagen voor 19:45 uur hebt besteld, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag bij de ontvanger worden afgeleverd. Houd er rekening mee dat de bezorgtijden kunnen afwijken.

  Ballonnen
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw ballon veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een ballon bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen ballonnen geleverd in Nederland en België.

  Drankcadeau, beauty cadeau en chocoladecadeau
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw cadeau veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een cadeau bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen cadeaus geleverd in Nederland.

  Voor alle informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld een chocoladetelegram), wordt deze bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt dit niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.
19,99 Excl. 3,99 verzendkosten
; ;