1. Home
 2. Cadeau
 3. Fruitmand Cadeaubox met Bananenchips

Fruitmand Cadeaubox met Bananenchips

32,99 Excl. 5,95 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 23 juli
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Verras met deze gezonde fruitmand per post. Een fruitmand is het perfecte cadeau om per post te laten bezorgen en wordt altijd gewaardeerd. Goed voor de weerstand en bomvol vitamines! Daar maak je elke ontvanger op ieder moment blij mee. Bijvoorbeeld bij ziekte, voor een sportprestatie, om sterkte te wensen of zomaar, omdat je weet dat diegene dol is op fruit. Het persoonlijke kaartje erbij maakt het een extra lief cadeau. Wie verras jij met deze fijne fruitmand per post?

Specificaties

Inhoud fruitmand:
4x Appels (2 soorten)
2x Bananen
2x Peren
3x Mandarijnen
2x Handsinaasappels
2x Kiwi’s
2x Druiventrosjes
1x Zakje bananenchips 250-300 gram
Enkele noten
*Exclusief schaal

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Bloemen
  Als je op werkdagen voor 19:45 uur hebt besteld, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag bij de ontvanger worden afgeleverd. Houd er rekening mee dat de bezorgtijden kunnen afwijken.

  Ballonnen
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw ballon veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een ballon bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen ballonnen geleverd in Nederland en België.

  Drankcadeau, beauty cadeau en chocoladecadeau
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw cadeau veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een cadeau bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen cadeaus geleverd in Nederland.

  Voor alle informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld een chocoladetelegram), wordt deze bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt dit niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.
32,99 Excl. 5,95 verzendkosten
; ;