PLP Promobanner PLP Promobanner

op Tony’s Chocolonely met code TONY15

Champagne cadeaus

10 resultaten
Il Miogusto Prosecco Zwart Il Miogusto Prosecco Zwart
Il Miogusto Prosecco Zwart
16.99
Il Miogusto Prosecco Rosé Il Miogusto Prosecco Rosé
Il Miogusto Prosecco Rosé
16.99
Il Miogusto Limonsecco Geel Il Miogusto Limonsecco Geel
Il Miogusto Limonsecco Geel
15.99
Il Miogusto Prosecco Wit Il Miogusto Prosecco Wit
Il Miogusto Prosecco Wit
15.99
Cava Palau Rosado Cava Palau Rosado
Cava Palau Rosado
14.99
Il Miogusto Melonsecco Roze Il Miogusto Melonsecco Roze
Il Miogusto Melonsecco Roze
15.99
Il Miogusto Amarenissima Il Miogusto Amarenissima
Il Miogusto Amarenissima
15.99
Chandon Garden Spritz 18,7CL Chandon Garden Spritz 18,7CL
Chandon Garden Spritz 18,7CL
11.99
Il Miogusto Peachelino Il Miogusto Peachelino
Il Miogusto Peachelino
15.99
Flessenwerk Mousserende Wijn Happy Flessenwerk Mousserende Wijn Happy
Flessenwerk Mousserende Wijn Happy
19.99

Geef bubbels cadeau

Champagne cadeau geven? Stuur iets sprankelends!

Champagne is een soort mousserende wijn die afkomstig is uit de Champagne-regio in Frankrijk. Het is een speciaal soort wijn omdat het bruisend is, wat betekent dat het bubbels heeft. Deze bubbels worden gecreëerd tijdens het productieproces door middel van een tweede gisting in de fles. Champagne is streng gereguleerd en mag alleen "champagne" worden genoemd als het afkomstig is uit de Champagne-regio in Frankrijk. Dit maakt het een schaarse en luxe drank, waarmee je iemand verrast op een bijzonder moment.

Champagne cadeau momenten

Een champagne kado is dan ook bij uitstek geschikt om iets te vieren. Van verjaardag, huwelijk, geboorte tot aan pensioen of zoveel jarig huwelijk: een cadeau champagne is het perfecte cadeau. Je kunt champagne bestellen cadeau geven bij speciale gelegenheden en vieringen. Het wordt vaak geassocieerd met feesten en successen, zoals bruiloften, jubilea, verjaardagen en het vieren van het nieuwe jaar. Champagne wordt ook vaak gedronken tijdens elegante diners en bij luxueuze maaltijden, omdat het goed samengaat met verschillende gerechten. Het heeft een feestelijke en verfijnde uitstraling, en de bruisende bubbels voegen een extra element van plezier toe aan elke gelegenheid waarbij het wordt geserveerd.

Bekende champagne huizen

Ga jij champagne sturen? Dan is het wel handig om je te verdiepen welk cadeau champagne je zal kiezen. De Champagne-regio in Frankrijk is de thuisbasis van veel gerenommeerde champagnehuizen, elk met zijn eigen unieke geschiedenis, stijl en karakter. Hier zijn enkele details over drie van de bekendste champagnehuizen ter wereld:

  • Moët & Chandon:

Moët & Chandon werd opgericht in 1743 en is een van de oudste en meest prestigieuze champagnehuizen. Het is gevestigd in Épernay, in het hart van de Champagne-regio. Moët & Chandon staat bekend om zijn iconische champagne. Hun champagnes zijn vaak elegant, fruitig en toegankelijk, en ze zijn populair voor feestelijke gelegenheden en vieringen over de hele wereld. Moet cadeau geven is altijd een goed idee.

  • Veuve Clicquot:

Veuve Clicquot, opgericht in 1772, is een historisch champagnehuis gevestigd in Reims. Het staat bekend om zijn innovaties, waaronder het uitvinden van de "riddling" of "remuage" methode om de dode gistcellen te verwijderen.  Hun beroemde champagne, de "Veuve Clicquot Yellow Label," is herkenbaar aan de karakteristieke gele etiketten en staat bekend om zijn volle, rijke smaak.  Veuve Clicquot-champagnes worden vaak geprezen om hun consistentie en kwaliteit, met een nadruk op elegantie en levendige smaken. Een flesje Veuve Clicquot cadeau geven is perfect voor een feestelijk moment.

  • Piper-Heidsieck:

Piper-Heidsieck werd opgericht in 1785 en heeft dus een lange geschiedenis in de productie van champagne. Het huis staat bekend om zijn levendige en fruitige stijl van champagne. Hun champagnes zijn vaak toegankelijk en geschikt voor verschillende gelegenheden. Piper-Heidsieck heeft talloze onderscheidingen en prijzen ontvangen voor de kwaliteit van hun champagnes, en ze worden wereldwijd gewaardeerd. Het champagnehuis heeft door de jaren heen innovaties geïntroduceerd, waaronder de Piper-Heidsieck Cuvée Brut, die als een van de eerste brut champagnes op de markt kwam. De flessen van Piper-Heidsieck vallen vaak op vanwege hun opvallende en elegante vormgeving. Verras iemand met een champagne cadeau van Piper-Heidsieck op een onvergetelijk moment!

; ;