De leukste e-cards gratis online versturen

Wie stuur jij een gratis e-card?

Gratis e-cards online versturen

Gratis e-cards versturen? Bij Hallmark heb je een enorme keuze aan de leukste e-cards voor elke gelegenheid. Kies uit de e-cards categorieën: verjaardag, uitnodiging, bedankt, vriendschap en nog veel meer. Wist je dat je ook exclusieve e-cards kunt versturen van de populaire hoops&yoyo en Forever Friends? Verstuur je e-card gratis, snel en gemakkelijk!

Stuur je e-card
Gratis én toch attent Vandaag verstuurd = vandaag bezorgd Exclusieve collecties
Verstuur een echte kaart

Wat is een gratis e-card?

Een e-card is een geanimeerd filmpje met muziek. E-cards worden (direct) bezorgd in de mailbox van de ontvanger!

Word gratis lid.

Als Hallmark-lid profiteer je van veel voordelen zoals een online adresboek en -kalender. Bovendien ontvang je altijd € 0,25 korting op échte kaarten!

Account maken

Verstuur een échte kaart!

Ook voor echte kaarten ga je naar Hallmark.nl. Vanaf €1,59 (excl. porto) verras je iemand al met een échte wenskaart in de brievenbus!

Bekijk alle echte kaarten!

Verstuur je e-card in vier stappen.

Het versturen van e-cards is heel gemakkelijk en altijd 100% veilig. Om jou een beetje op weg te helpen zullen we kort uitleggen hoe het versturen van een e-card werkt. Kies je favoriete e-card door op de knop “kies deze e-card” te klikken. Schrijf een persoonlijke boodschap en vul daarna de naam en het e-mailadres van de ontvanger in. Klik op “volgende” en kies de verstuurdatum van je e-card. Je kunt je e-card direct laten versturen of zelf een latere verstuurdatum kiezen. Hallmark regelt de rest!

E-cards makkelijk en snel bij de ontvanger.

E-cards kun je vandaag maken en direct laten versturen. E-cards zijn dus ideaal als je iets vergeten bent of als je extra attent wil zijn. Je krijgt een ontvangstbevestiging als de ontvanger jouw e-card heeft gelezen. E-cards zijn helemaal gratis! Ervaar het gemak en verstuur een leuke e-card naar je beste vriend, vriendin, broer, zus of collega.