;

Gefeliciteerd e-cards algemeen

Categorieën voor Gefeliciteerd e-cards felicitatie (17 e-cards)

13 e-cards

  • 1
13 e-cards

  • 1

Wil jij iemand feliciteren? Hallmark helpt jouw graag om een passende e-card felicitatie uit te zoeken! In deze collectie vind je alle favorieten e-cards felicitatie van onze verzenders. E-cards felicitatie kun je online maken en kunnen op dezelfde dag bezorgd worden. Je kan jouw e-cards felicitatie ook vast klaar zetten voor een datum naar keuze. Ontdek het feestelijke assortiment met e-cards felicitatie snel en verstuur je e-card vandaag nog!

Verstuur je felicitatie in vier stappen

Maak je e-cards felicitatie online en laat ze direct versturen. Hoe werkt het verrassen van iemand uit je omgeving? Kies een e-card felicitatie, schrijf een feestelijke boodschap, adresseer de e-card en wij regelen voor jou de rest! Je krijgt een mailtje als de ontvanger de e-card felicitatie heeft gezien. Een razendsnelle en eenvoudige manier om iemand op een leuke wijze te feliciteren!

E-cards zijn 100% veilig

Felicitatie e-cards zijn super handig omdat je niet meer naar de winkel hoeft voor een kaart en een postzegel. En dat scheelt jouw natuurlijk veel tijd. Bovendien zijn de e-cards gratis en 100% veilig. Bij Hallmark kan je met een gerust hart online je kaarten versturen. Iedereen verdient een e-card felicitatie! Bezorg de ontvanger een glimlach op zijn of haar gezicht, verstuur vandaag je e-card. Verstuur jij liever andere e-cards? Kijk dan eens bij e-cards verjaardag , e-cards examen of e-cards beterschap .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.