Wenskaarten_header_mobile Wenskaarten_header_tablet

Wenskaarten

Voor alle grote en kleine momenten, maar ook voor onverwachte en zomaar momenten. Wat de reden ook is wij hebben voor elk moment de gepaste kaart. Aan wie denk jij vandaag?

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld is morgen bezorgd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld is morgen bezorgd

Leuke foto gemaakt? Verstuur 'm als fotokaart!

Kaarten maken met je leukste foto? Maak online je eigen
unieke fotokaart die je per post laat versturen.
Een fotokaart maken is uniek, persoonlijk en super leuk!

Verstuur je unieke fotokaart

Online betalen

Betalen is 100% veilig bij Hallmark. Dat vinden wij erg belangrijk. Je kunt uit diverse betaalmethoden kiezen zoals; iDeal, VISA, Mastercard en eenmalige machtiging.

  • Ideal
  • Mastercard
  • Visa
  • éénmalige machtiging
  • Klarna Factuur

Goede service

Heb je vragen of hulp nodig? Wij staan voor je klaar! Bekijk onze FAQ, vul het online klantenserviceformulier in of bel ons op 010-4596515.

Veelgestelde vragen  

Online wenskaarten maken en versturen.

Je eigen wenskaarten maken? Dan moet je bij Hallmark zijn! Bij ons maak je de leukste en allermooiste wenskaarten eenvoudig zelf online. In onze uitgebreide collectie met duizenden wenskaarten voor ieder moment vind je altijd de perfecte wenskaart. Maar je kunt natuurlijk ook zelf wenskaarten maken met een persoonlijke foto of afbeelding naar keuze. Kies een foto, voeg een persoonlijke tekst toe en maak de kaart compleet met decoratie. Vandaag nog je wenskaarten versturen? Geen probleem! Als jij je wenskaart voor 21:00 uur maakt zorgen wij dat hij de volgende morgen al wordt bezorgd. Liever een ander moment? Selecteer dan het moment dat jij wilt en dan zorgen wij dat jouw kaartje mooi op tijd op de mat valt.

Wenskaarten versturen voor elke gelegenheid!

Een verjaardagskaart, geslaagd kaart, geboortekaartjes, uitnodigingen of zomaar een kaartje? Bij Hallmark.nl verstuur je wenskaarten voor iedere gelegenheid. Voor de grote momenten, maar ook voor de kleine en onverwachte momenten. Want wat is er nou leuker dan iemand te verrassen met een persoonlijk kaartje? De mogelijkheden zijn dan ook bijna oneindig. Even snel die leuke foto op een kaartje zetten, een originele vaderdagkaart versturen of snel een verjaardagskaartje kiezen uit onze collectie, je regelt het waar en wanneer jij wilt.

Zomaar iemand verrassen? Stuur een kaartje!

We staan er vaak niet altijd bij stil, maar de tijd vliegt voorbij en voor je het weet heb je al een tijdje niets meer gehoord van je lieve nicht of heb je je beste vriendin al een tijdje niet gezien. Tijd voor een verrassing met een mooie boodschap. Onze collectie zomaar kaarten is dan ook één van de favoriete collecties van onze klanten. Zomaar kaarten kun je altijd sturen, wat de reden ook is. Omdat je aan iemand denkt, iemand de groetjes wil doen of een leuke of moeilijke gebeurtenis met iemand wil delen. Jouw kaart is een blijvende herinnering, die je oneindig lang kunt bewaren. Een lieve groet in de brievenbus doet iedereen goed!

Wenskaarten sturen was nog nooit zo eenvoudig

Hallmark biedt volop mogelijkheden als jij wenskaarten wilt sturen. Je kunt je kaarten rechtstreeks naar de ontvangers laten sturen, maar je kunt ook een setje kaartjes bij jou thuis laten bezorgen. Online wenskaarten versturen is dan ook supergemakkelijk en in een paar klikken geregeld. Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor kaarten en postzegels, maar regelt het gewoon online vanaf de bank. Bovendien hoef je niet meer naar de brievenbus. En met de Hallmark app verstuur je altijd en overal snel een kaartje. Even snel een wenskaart versturen terwijl je in de trein zit of nog lekker lui in bed ligt? Het kan allemaal. Ga dus direct aan de slag en maak en verstuur je wenskaarten vandaag nog!