;

Liefde e-cards

Liefde e-cards (63 e-cards)

vrouw op bank

Stapel verliefd en de vlinders in je buik blijven maar vliegen, het is tijd om je geliefde even extra te belonen met een e-card liefde van Hallmark. Het ook altijd leuk om je geliefde of naaste familielid zomaar eens te verassen met een liefdevol kaartje. De e-cards liefde zijn extra fijn omdat ze gratis zijn! De e-cards liefde zijn er in allerlei soorten en de kaarten worden natuurlijk nog leuker met een zelfgemaakt gedicht.

De liefde verklaren met Hallmark

Het maken van een e-card liefde is zo gedaan. In een paar stappen staat jouw online e-card liefde helemaal klaar en kan je vol spanning wachten op de reacties. Maak eerst een keuze tussen de diverse e-cards liefde, schrijf jouw persoonlijke en liefdevolle bericht. Daarna hoef je alleen nog maar het e-mailadres van de ontvanger en de gewenste bezorgdatum in te voeren. Wil jij graag weten wanneer je een reactie kunt ontvangen? Hallmark stuurt je een mailtje als de e-card liefde is bekeken.

Een e-card vanuit je hart

Een e-card versturen is een klein gebaar, maar van grote waarde. Iedereen vindt het leuk om eens verrast te worden. Met de e-cards liefde en de vele andere e-cards van Hallmark bezorg je gegarandeerd een liefdevolle glimlach op ieders gezicht. Je kunt je vriend, vriendin, man of vrouw ook verassen met één van de andere kaarten uit ons e-card assortiment liefs , mis je  en samen .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.