;

Liefde e-cards algemeen

Categorieën voor Liefde e-cards (63 e-cards)

53 e-cards

53 e-cards


Maak iemand vandaag nog blij met een leuke e-card liefs. Deze e-cards zijn gratis en superleuk om te versturen, maar nog veel leuker om te ontvangen. Hoe vaak zeg jij eigenlijk dat je van iemand houdt? Zeg het nu met een e-cards liefs. Maak vandaag nog je e-card liefs en bezorg iemand gegarandeerd een glimlach!

Een glimlach bezorgen

Met een lach op je gezicht kun je snel en vooral gemakkelijk een e-cards liefs versturen. Kies eerst jouw favoriete e-card liefs. Daarna kun je een leuke en liefdevolle tekst schrijven en een achtergrond kiezen. Vul het e-mailadres van ontvanger in en kies de bezorgdatum. Hallmark regelt de rest! Je krijgt een mailtje als de kaart is bekeken. Laat je van je lieve kant zien en ga direct aan de slag!

Speciaal voor jou!

Het assortiment met e-cards liefs is met liefde samengesteld en kenmerkt zich door lieve teksten en hartjes. Zet met deze e-card liefs jouw geliefde vandaag nog in het zonnetje! Vandaag maken = vandaag versturen! Ben je op zoek naar andere gratis e-cards om iemand uit je familie of je vriendenkring te verrassen? Kijk dan eens bij één van onze andere prachtige collecties met e-cards zoals vriendschap , groetjes of hoops&yoyo.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.