;

Moederdag e-cards

16 e-cards

  • 1
16 e-cards

  • 1

moederdag

De tweede zondag in mei is het Moederdag! Een dag waarop we alle moeders, oma’s of andere lieve moeders extra willen verwennen. Verras je moeder of oma met een gratis e-card Moederdag van Hallmark. Met een e-card Moederdag laat je zien hoe bijzonder jouw moeder of oma is. Maak online nu alvast jou favoriete e-card Moederdag en kies zelf een verstuurdatum.

Hoe verstuur ik e-cards moederdag?

De e-cards Moederdag laten iedere vrouw stralen als de zon. Een hechte band is goud waard en Moederdag is de dag om dit te laten zien. Bestel daarom snel een e-card Moederdag. De e-cards Moederdag staan razendsnel klaar om verstuurd te worden. Kies jouw e-card Moederdag, schrijf een liefdevolle boodschap en vul het e-mailadres en de verstuurdatum in. Hallmark regelt de rest!

Mama extra verrassen!

Wil jij je moeder extra in het zonnetje zetten? Dan kun je er voor kiezen om één van de vele échte moederdagkaarten te maken en te versturen. Vanaf €1,59 ligt er al een prachtige Hallmark kaart in de brievenbus bij jouw moeder of oma. Met de e-cards Moederdag en échte moederdagkaarten ben je van succes verzekerd! Wil je een andere e-card sturen? Bekijk ook de Forever Friends e-cards , Vaderdag e-cards of e-cards Liefde.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.