;

School e-cards

4 e-cards

  • 1
4 e-cards

  • 1

De vakantie zit er weer op en dat betekent dat iedereen weer aan het werk moet. Wens iemand een fijne eerste schooldag met de e-cards school van Hallmark. Na een leuke vakantie is een eerste schooldag een spannende dag. Met de e-cards school van Hallmark bezorg jij iemand een mooie glimlach. Voor de e-cards school heb je alleen een e-mailadres van de ontvanger nodig. Bekijk de collectie met e-cards school en maak jouw e-card!

Hoe stuur ik een e-card school?

Kies als eerst je favoriete e-card school. Vervolgens schrijf je een leuke boodschap voor het nieuwe schooljaar. Daarna vul je het e-mailadres in en kies je een bezorgdatum. Wil je deze dag niet vergeten? Zet dan nu je e-card school klaar en kies de juiste bezorgdatum. Vanaf dat moment doet Hallmark de rest. Je kunt er voor kiezen om een bevestiging te ontvangen als de ontvanger de e-card school heeft gezien.

Hallmark voor al jouw kaarten!

Bij Hallmark kun je met een gerust hart vertrouwd en veilig al je e-cards school online maken en versturen. Hallmark bestaat al meer dan 100 jaar. Deze lange ervaring zorgt er voor dat jij altijd kunt genieten van optimale kwaliteit. De e-cards school zijn helemaal gratis dus sla je slag! Natuurlijk ben je bij Hallmark ook aan het juiste adres voor al je echte kaarten. Bekijk ons uitgebreide assortiment en stuur een kaart over de post? Verstuur jij toch liever e-cards bekijk dan ook eens de e-cards vakantie, e-cards werk en e-cards vriendschap.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.