;

Vaderdag e-cards

13 e-cards

  • 1
13 e-cards

  • 1

Vaderdag is een dag die je niet zomaar mag overslaan. Jouw vader, opa, broer of held mag op deze dag eens extra in het zonnetje worden gezet. Bij Hallmark ben je aan het juiste adres om jouw stoere, lieve zorgzame vader, opa, broer of buurman in het zonnetje te zetten. Hallmark heeft een speciaal assortiment met e-cards Vaderdag klaar staan. Natuurlijk kun je bij Hallmark ook een échte vaderdagkaart bestellen en per post laten bezorgen!

Laat zien hoe trots je bent

De e-cards Vaderdag van Hallmark zijn van de beste kwaliteit en vallen gegarandeerd in de smaak. Laat met een e-card vaderdag zien hoe je trots je bent. Je hoeft de deur niet meer uit en je kunt jouw held toch bedanken voor wat hij doet. Het bestelproces bestaat uit 4 gemakkelijke stappen. Kies jouw e-card vaderdag, schrijf jouw lieve boodschap, adresseer de e-card en kies een bezorgdatum. Wij regelen de rest!

Vaderdag niet vergeten!

De e-cards Vaderdag zijn heel makkelijk online te maken en daarbij zijn ze ook nog eens gratis. En wist je dat je de e-cards Vaderdag ook wereldwijd kunt versturen? Met de e-cards Vaderdag bezorg jij jouw held een mooie dag! Maak je e-card Vaderdag vandaag nog en kies zelf een verstuurdatum. Zo weet je zeker dat je Vaderdag niet vergeet. Wil jij iemand anders in het zonnetje zetten? Bekijk ook de hoops&yoyo e-cards , e-cards vriendschap of e-cards van Forever Friends.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.