Uitnodiging huwelijk teksten

Yes, jullie bruiloft komt nu echt dichtbij. Het is binnenkort tijd om de officiële uitnodigingen te sturen! Maar wat schrijf je in de uitnodigingen? Misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van een goede huwelijks uitnodiging tekst. Naast alle informatie en gegevens willen jullie vast ook een leuke tekst op de uitnodigingen schrijven. Wij inspireren je graag! 

Uitnodiging huwelijk teksten
Bekijk alle trouwkaarten

Wij geven elkaar het jawoord op (datum) en willen graag dat je er de hele dag bij bent om dit met ons te vieren.

Onze droom komt uit! Wij gaan trouwen op (datum) en willen hier met elkaar een onvergetelijke dag van maken.

Onze wens wordt werkelijkheid. Wij gaan trouwen! Wij willen deze dag graag met jou beleven.

Wij gaan trouwen op (datum) om (tijd) bij (locatie). Wij vieren deze dag graag samen met jou.

Wij zeggen JA op (datum). U bent van harte uitgenodigd op onze huwelijksvoltrekking en receptie.

Wij zullen elkaar de liefde geven, en zetten daarom deze stap in ons leven. Op (datum) zeggen wij JA tegen elkaar, bij (locatie), zien we je daar?

Nu is het dan écht officieel, op (datum) zeggen wij: JA, ik wil! Alle informatie kun je in deze uitnodiging vinden, Ben je erbij als wij ons aan elkaar verbinden?

Het is bijna over met het losbandige leven, want op (datum) zullen wij elkaar het jawoord geven. We zijn straks voor altijd verbonden aan elkaar, We trouwen op (locatie), ben jij ook daar?

Zij in haar jurk, hij in zijn pak, een glas champagne en een stukje gebak. Op (datum) is het moment, en hopen dat jij hier ook bij bent.

Op (datum) geven wij elkaar de rechterhand, en doen dit met onze voeten in het zand. Wij gaan met elkaar naar het buitenland, en verwachten jou op het mooiste strand.

Top 5 trouwkaarten

; ;