Dierendag

4 oktober is het dierendag! Verras de eigenaar van het liefste huisdier met een échte dierendagkaart.

 

Online dierendagkaarten maken en versturen

Handig: zet je kaart nu alvast klaar en wij zorgen ervoor dat je kaart verstuurd wordt wanneer jij dat wil. Je maakt je kaart voor dierendag online waarna deze per post op het juiste adres bezorgd wordt. Heb je onze andere wenskaarten al bekeken?

Voor iedere dierenliefhebber een kaart

De collectie dierendagkaarten bestaat uit grappige en lieve kaarten met dieren erop. Zo hebben we dierendagkaarten met een kat, hond, paard, aap, vogel en een konijn. Voor iedere dierenliefhebber vind je hier de juiste kaart voor dierendag. Kies je favoriete dierenkaart, schrijf iets persoonlijks, adresseer je kaart en wij regelen de rest voor je! Misschien heb je wel lieve foto’s met je huisdier die je wilt bewaren. Dan gebruik je de fotokaders om zelf een geweldige kaart van jou en je huisdier te maken.

Stuur een XL of XXL kaart

Heb jij een leuke foto gemaakt van een dier? Maak dan online een fotokaart voor dierendag en laat deze per post bezorgen. Ben of ken jij een échte hondengek of kattenliefhebber? Stuur dan een (X)XL kaart. Online wenskaarten maken en versturen is gemakkelijk, veilig en snel! Bekijk ook eens onze cute-animals collectie en zomaar.