Disney kaarten - Planes kaarten

Is je zoontje, neefje of buurjongetje morgen of binnenkort jarig? Verras hem dan met een stoere wenskaart van Planes! Exclusief bij Hallmark kun je Planes-kaarten online maken en per post direct laten versturen.

Filter op categorie

De verjaardagskaarten van Planes zijn leuk om te maken, maar nog veel leuker om te ontvangen. Met een Planes-kaart maak je de verjaardag van de jarige extra feestelijk. Ga snel aan de slag en tover een glimlach op zijn gezicht!

Eenvoudig de mooiste Disney-kaarten versturen!

Planes-kaarten zijn vliegensvlug in de brievenbus van de ontvanger te vinden. Het online bestelproces is snel en heel eenvoudig. Kies je favoriete Planes-kaart, schrijf een persoonlijke boodschap en adresseer je kaart. Hallmark doet de rest! Vandaag voor 21.00 uur gemaakt = morgen in de brievenbus van de ontvanger(s). Vergeet nooit meer een verjaardag en zet je Planes-kaarten alvast klaar voor een datum naar keuze! Wist je dat je de Planes-kaarten ook in (X)XL-formaat kunt versturen?

Planes-kaarten voor je kinderfeestje?

Geef jij binnenkort een kinderfeestje? Begin je feestje dan met een uitnodiging van Planes. Je kunt je uitnodigingen online maken en als een setje naar je thuisadres laten sturen. Dan ontvang je een pakketje met je uitnodigingen en bijpassende enveloppen. Origineel en gemakkelijk! Bij Hallmark vindt de betaling plaats in een 100% beveiligde omgeving. Ontdek ook de wenskaarten van o.a. Cars, Toy StoryenDonald en Mickey.