Eid Mubarak kaarten

Het einde van de ramadan vieren? Maak online kaarten voor het islamitische Suikerfeest en Hallmark verstuurt je échte kaart per post.

 

Kaarten per pagina:

Maak je Eid Mubarak kaart online!

Kies je kaart uit de ruime collectie suikerfeestkaarten en zorg voor een blijvende herinnering aan deze feestelijke gebeurtenis. Kies een kaart voor het Suikerfeest, schrijf een persoonlijke tekst, adresseer naar één of meerdere adressen tegelijk en Hallmark regelt de rest! Zoek je andere wenskaarten? Kijk gerust eens rond.

Verras vrienden en familie met suikerfeestkaarten

Geef het Suikerfeest een extra feestelijk tintje en verras vrienden en familie met een échte suikerfeestkaart. Je kunt ook meerdere kaarten versturen als uitnodigingen voor het Suikerfeest dat je samen met familie viert. Wil je het Suikerfeest groots vieren? Verstuur een kaart in (X)XL formaat. Online suikerfeestkaarten maken en per post laten versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Vier het mooie Suikerfeest met leuke cadeaus van ons!

Suikerfeest? Dat vraagt om een kaart

Het Suikerfeest is een is een islamitisch feest dat op het einde van de maand ramadan gevierd wordt. Het einde van de ramadan na 29 of 30 dagen betekent het begin van het Suikerfeest. Om het einde van het vasten te vieren worden er zoete gerechten en lekkernijen gegeten en worden en bezoeken gebracht aan familie. Veel vrouwen versieren in deze periode hun handen met henna. Maak online suikerfeestkaarten of neem een kijkje in de categorie: blanco of zomaar kaarten.