Trouwdag kaarten - 40 jaar getrouwd

Time flies als je gelukkig bent.

Filter op categorie

Kaarten per pagina:

40 jaar getrouwd alweer!

En dat is het gelukkige bruidspaar en dat al 40 jaar lang. Dit is een heuse felicitatie waard. En hoe leuk is het op de felicitatie op een felicitatie kaart 40 jaar getrouwd staat? Precies, helemaal leuk! Wij zorgen voor de kaart en dan is het jouw beurt. Maak je kaart makkelijk en snel online. Voeg je eigen felicitatie toe en je kan ook een foto toevoegen of een leuke decoratie! Zo maak je er een feestje van voor het gelukkige koppel. Als je de kaart vandaag nog voor 22:00 uur besteld is hij morgen al bezorgd. Dus wacht niet en kies snel een huwelijkskaart uit.

Een robijnen huwelijk

“Ik geef je deze ring, als symbool en teken, van mijn liefde en trouw, voor jou. Ik zal van je houden in goede en slechte tijden.” Misschien wel het mooiste moment van je leven, trouwen met degene waarmee jij oud wilt worden. Moet je je het moment eens inbeelden dat je hier na 40 jaar samen en gelukkig op terug kijkt. Een robijnen huwelijk, een mijlpaal in je geluk. Daar mag het bruidspaar erg trots op zijn! Vind jij dat ook? Zet je mooie woorden dan op een felicitatiekaart 40 jaar getrouwd!

Today is your day

Denkend aan de quote ‘it always seems impossible until it’s done’, jullie hebben het gehaald. Jullie zijn 40 jaar getrouwd! En dit is zeker een feestje waard. Dus vier dit met de gelukkige mee. Je kan je verrassing naast een kaart nog wat spannender maken. Hoe dan? Met een leuk cadeau erbij. Kies bijvoorbeeld uit een of een lekkere fles bubbels? Maar dat is natuurlijk niet het enige! Je kan ook kiezen voor een toffe ballon of lekker chocolade. Keuze genoeg om er feestelijke dag van te maken. Je kan het!