Sterkte kaarten - Motivatie

Een belangrijk examen, een lastige periode of wil je iemand gewoon even laten weten dat hij of zij het allemaal super goed doet en kan? Stuur een motivatiekaart! Speciaal voor de momenten waarop iemand een steuntje in de rug nodig heeft, heeft Hallmark een unieke collectie motivatiekaarten ontworpen.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Zorg voor een steuntje in de rug met een motivatiekaart

Laat weten hoe trots je op iemand bent, hoe leuk je iemand vindt en hoe ontzettend goed iemand bezig is! Want vaak vergeten mensen in hectische periodes even hoe fantastisch ze wel niet zijn. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk onze andere wenskaartenkaarten, zoals sterktekaarten.

Stuur wat positiviteit mee

Soms gaat het leven even niet zoals gepland en maakt je dierbare een lastige situatie mee. Laat ze de hoop niet opgeven en stuur een positieve motivatiekaart. Met enkele lieve woorden op de kaart zorg je al snel voor een lach op zijn of haar gezicht. In vier stappen is de kaart snel en gemakkelijk gemaakt. Kies de juiste motivatiekaart, schrijf een persoonlijk bericht, adresseer de kaart en kies de gewenste bezorgdatum. Vind je het schrijven van een persoonlijk bericht lastig? Met de schrijftips van Hallmark wordt dit een stuk makkelijker. Op onze inspiratiepagina vind je niet alleen schrijftips, maar ook kant-en-klare teksten met lieve woorden.

Een motivatiekaart vrolijkt je op

Wie is een echte survivor of een powervrouw? Stuur hen een motivatiekaart om te benadrukken hoe sterk en geweldig ze zijn! Niet iedereen weet dit van zichzelf. Extra groots motiveren? Bekijk dan eens onze collectie cadeaus. Lekkere chocolade voor wat extra kracht of een mooi boeket bloemen om te laten weten hoe goed ze het doen. Laat iedereen weten dat ze top zijn! Verstuur je je kaart en of cadeau voor 21.00 uur, dan ligt deze de volgende dag op de deurmat.