Werken / Pensioen kaarten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Zakelijke kaarten. Iemand feliciteren met een nieuwe baan, pensioen of opening nieuwe zaak? Hallmark heeft altijd de juiste wenskaart voor ieder moment in de carrière. Vind je het lastig bepalen of de kaart wel in de smaak valt bij de ontvanger? Wij helpen je graag! In deze collectie vind je de populairste zakelijke kaarten. Je zakelijke kaart voor 18.00 uur verstuurd = morgen bezorgd!

Online zakelijke kaarten versturen in vier stappen

Hoe werkt het versturen van wenskaarten? Kies een kaart uit de ruime collectie, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en wij regelen de rest. Online zakelijke kaarten maken en versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Hallmark verstuurt je kaart per post. Een belangrijk moment in de carrière? Stuur een XL of XXL zakelijke kaart bij hallmark.nl.

De juiste zakelijke kaart rondom of op het werk

Handig: kies zelf de verstuurdatum van je wenskaart en wij zorgen ervoor dat de kaart op de juiste dag verstuurd wordt. Je vindt hier altijd de juiste zakelijke kaart rondom of op het werk. Betaling van je kaarten vindt plaats in een veilige omgeving. Kies uit kaarten voor een Nieuwe baan, Pensioen kaarten of kaarten voor een Nieuw zaak. Ieder moment in een carrière is een Hallmark kaart waard!