Zwangerschap felicitatiekaarten - Felicitatie

Op zoek naar in verwachting kaarten? Bij Hallmark vind je de leukste kaarten om iemand te feliciteren met een zwangerschap! In verwachting zijn is een speciaal gevoel.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Iemand in verwachting? Vind hier de leukste kaarten!

Daar wil je de aanstaande ouders natuurlijk van harte mee feliciteren. Gelukkig hebben wij dé kaartjes om dat te doen. Je in verwachting kaart voor 21.00 uur gemaakt = vandaag al verstuurd! Bekijk hier een groter overzicht van onze wenskaarten!

Feliciteer met een attente in verwachting kaart!

Heb jij het blije nieuws gehoord van de zwangerschap? Feliciteer direct met één van de attente in verwachting wenskaarten. Kies je meest favoriete kaart, schrijf iets liefs voor de zwangerschap, adresseer je kaart en wij versturen je kaart wanneer jij dat wilt. Je kiest namelijk zelf de verstuurdatum. Wel zo gemakkelijk. Verras de zwangere vrouw alvast met cadeautje, zoals een lieve knuffelbeer of super zachte sokjes.

Wenskaarten van de beste kwaliteit

De afbeeldingen en teksten op de in verwachting wenskaarten zijn speciaal geselecteerd. Zo weet je zeker dat de ontvanger(s) de kaart met een glimlach openen. De wenskaarten zijn natuurlijk van de beste kwaliteit, zoals je van Hallmark gewend bent. Is de baby geboren? Bekijk de felicitatiekaarten voor een zoon of dochter.