1. Home
  2. Magazine
  3. Magazine categorie kerst
  4. Inspiratie voor de leukste kerstcadeaus

Inspiratie voor de leukste kerstcadeaus!

De feestelijkste tijd van het jaar is weer aangebroken en dat betekent dat het tijd is om na te denken over een mooi kerstcadeau voor je geliefden. Kerstcadeau inspiratie is vaak meer dan welkom rond de feestdagen, want het vinden van het perfecte kerstcadeau is soms best een uitdaging. We helpen je graag op weg en delen de leukste tips voor originele kerstcadeaus waarmee je iemand écht verrast.

Overheerlijke kerstcadeaus

Chocolade doet het altijd goed onder de boom. Luxe kerst chocolade van echte chocolatiers zijn altijd leuk om te geven en te krijgen! Chocolade is een typisch kerstcadeau waarmee je iemand verrast en compleet in de watten legt. Want zeg nou zelf, zo’n mooie doos vol pralines of andere lekkere chocolade koop je niet zo snel voor jezelf. Wat dacht je bijvoorbeeld van de chocoladerepen van Tony Chocolonely? Of chocolade in de vorm van kerstfiguurtjes?

Voor een bruisend kerstfeest zijn feestelijke dranken onmisbaar. Dit zijn leuke kerstcadeaus waarmee de ontvanger de kerstdagen kan vieren en delen. Verras je geliefden met fijne wijnen, champagne of speciaalbiertjes. Hallmark denkt aan iedereen, dus ook aan de mensen die liever geen alcohol drinken. Ontdek sprankelende alchoholvrije dranken, en laat de theeliefhebbers genieten van een lekkere thee.

Inspiratie kerstcadeaus

 

Typische kerstbloemen

Misschien denk je er niet meteen aan, maar bloemen horen ook zeker thuis in het rijtje met kerstmis cadeau ideeën. De Amaryllis is een bloem die typerend is voor de kerst. Als je een Amaryllis ziet denk je meteen aan die gezellige winterperiode en daarom is het een perfect kerstcadeau. Naast een boeket met bloemen is ook de mistlebunch een origineel kerstcadeau. Dit is een hangend kerststukje dat met touw aan elkaar is gebonden. Daar krijg je meteen een kerstfeeling van, toch?!

Vrolijke kerstcadeaus

Het is altijd leuk om een vrolijk kerstcadeau te sturen. Kerstcadeaus ideeën in dit vrolijke thema kunnen gaan van gekke kerstsokken en een vrolijke wintermuts tot een grote kerstballon die bij het openen van de doos de kamer in zweeft. Maak kerst nog feestelijker met dit soort cadeaus en deel je vrolijke kerst vibes met een ander. Wanneer iemand een minder fijne tijd achter de rug heeft kan diegene ook wel een vrolijk kerstcadeautje gebruiken. Onze ‘lucky to go’ is een klein geluksklavertje vier die je overal mee naartoe kunt nemen. Dit is een origineel kerstcadeau die steun geeft en iemand altijd en overal een beetje geluk wenst.

Ontvang 20% korting op je eerste bestelling

Join the club! Maak het jezelf gemakkelijk met een account vol voordelen.

Beauty & lifestyle kerstcadeaus

De hectiek van de feestdagen vraagt om wat extra me-time. Daarom hebben we natuurlijk ook beauty kerst cadeau ideeën voor je. Verzorgingsproducten zijn het ultieme kerstgeschenk om iemand mee te verrassen. Geef een verwenpakket waarmee je een eigen mini-spa creëert of verras met lifestyle items zoals geurstokjes of geurkaarsen om het huis in winterse geuren te hullen voor het ultieme kerstgevoel. Shop verzorgingsproducten en lifestyle items van mooie merken zoals Rituals of Janzen.

Wat is echt belangrijk?

Natuurlijk zijn kerstcadeaus heel leuk maar het allerbelangrijkst tijdens deze dagen is dat je aan een ander denkt en dat laat weten. Ook wanneer je een cadeau stuurt, is het extra persoonlijk om er een kerstkaartje bij te sturen. Maak bijvoorbeeld een unieke fotokerstkaart met daarop de bijzondere momenten van het afgelopen jaar. Ook al is het iemand die je niet vaak ziet of spreekt, met een lief kaartje door de bus bezorg je iemand een speciaal gevoel. Het is een kleine moeite, maar het maakt vaak meer indruk dan je denkt. Wie verras jij met een kerstkaart dit jaar?

Bekijk ons aanbod kerstcadeaus

Inspiratie kerstcadeaus

 

Kerstverrassing per post

Verras dit jaar je dierbaren met een kerstverrassing rechtstreeks in hun brievenbus! Een cadeautje per post is een echte verrassing omdat het onverwachts komt. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over bezorgmomenten, want de kerstgedachte komt gewoon aanwaaien, zelfs als de ontvanger even niet thuis is.

Combineer momenten

Het is een feestje om verzendmomenten met elkaar te combineren. Is iemand jarig in december? Verras hem of haar dan met een cadeautje en een kerstkaart met daarin een verjaardagswens. Heeft iemand net de sleutel gekregen van een nieuw huis? Verstuur dan bijvoorbeeld een ornament van Vondels en kies er een kaart bij voor een nieuwe woning, waarin je een kerstwens en gelukswens combineert. De ontvanger vindt het niet alleen bijzonder dat je stilstaat bij de feestdagen, maar ook dat je aan zijn of haar persoonlijke situatie denkt.

Ben je er al uit waarmee je je dierbaren gaat verrassen deze kerst? Of het nu een grote verrassing is of een klein cadeautje dat door de brievenbus past, er is keuze genoeg! We hopen dat we je in deze blog hebben geïnspireerd met onze kerst ideeën. Het plezier van geven staat centraal, want het gaat er uiteindelijk om dat je aan een ander denkt met de feestdagen. Weet jij al wie je verrast? Neem een kijkje bij al onze kerstcadeaus en plan je verzendmoment alvast in. Wij wensen je alvast hele fijne feestdagen!


Welke kaart ga jij binnenkort sturen?

; ;