Kerstcadeau tips voor haar!

Cadeau ideeën voor Kerst zijn welkom rond december. Wat geef je haar dit jaar? Wat is het perfecte kerstcadeau voor iemand die alles al heeft? Er zijn van die cadeaus waarmee je altijd raak schiet en waar zij ontzettend blij van wordt. We helpen je graag op weg en geven je tips…

Wie een kerstcadeau voor een vrouw zoekt, heeft soms geen idee waar te beginnen. Start met deze tips en vraag jezelf af:
  1. Wat doet zij het liefst en waar krijgt ze nooit genoeg van?
  2. Welke hobby heeft ze waarvoor ze regelmatig iets nieuws kan gebruiken?
  3. Wat wil ze graag hebben, maar zou ze nooit voor zichzelf kopen?
 

Culinaire kerstcadeaus voor haar

Is ze een echte keukenprinses en houdt ze van koken en bakken? Dan hebben we waanzinnig leuke kerstcadeaus voor haar. Wat denk je van een magazine of kookboek waaruit ze lekkerste recepten haalt of een DIY cadeau waarbij ze zelf iets kan maken zoals haar eigen bonbons, een lekkere cake, eigen tafelwater of iets anders om je vingers bij af te likken? Houdt ze van lekkere dingen, maar krijgt ze die liever gewoon aangereikt? Kies dan voor bonbons, pralines of chocolade cadeaus van luxe merken of maak haar blij met een bijzondere fles bubbels voor de feestdagen. Vergeet vooral jezelf niet uit te nodigen op de kaart die je meestuurt met haar kerstcadeau!

Wil je haar liever verrassen met een culinaire belevenis? Geef haar dan een uitnodiging met kerst waarop een datum, plaats, tijdstip en dresscode vermeld staat en duik die avond zelf de keuken in om een sterrendiner voor haar te verzorgen. Kan je zelf niet zo geweldig koken? Bestel een dinerbox van een goed restaurant (bijvoorbeeld via thuisuiteten.nl) en bereid het moeiteloos dankzij handige instructiefilmpjes. Kleed de tafel leuk aan, steek de kaarsjes aan en zet haar favoriete playlist op. Gezelligheid gegarandeerd!

Luxe beauty kerstcadeaus voor haar

Of ze nu echt een beauty queen is of niet, een luxe verwencadeau van merken zoals Rituals, Wellmark of ME&MATS valt altijd in de smaak. Er is vast wel een gaatje te vinden rond de feestdagen waarin ze zich even terug kan trekken met zo’n fijn cadeau. Bouw de badkamer om tot mini-spa, geef nagels en lippen een feestelijke look of maak er een me-time-momentje van onder de douche met een luxe douchefoam. Twijfel je waar ze van houdt? Stuur haar een appje en vraag wat haar favoriete geur is. Kies een bijpassend beautycadeau uit en verras haar per post met een persoonlijk kaartje erbij.

Kerst cadeautips voor haar

 

Relax kerstcadeau voor haar

Komt ze tot rust met een geurkaars en een goed boek? Ook dan zijn er leuke kerstcadeau ideeën voor haar te vinden in de categorie boeken of woonaccessoires. Ook echt iets voor de kerstdagen om lekker te cocoonen op de bank met warme kerstsokken aan en een grote kop thee. Zo geef je haar wat welverdiende me-time cadeau en komt ze helemaal tot rust. Voeg een lief kaartje toe bij jouw kerstcadeau en vertel haar waarom ze die tijd voor zichzelf moet nemen.

Heeft ze echt een andere omgeving nodig om te relaxen (door gillende kinderen of een te kleine badkamer in huis bijvoorbeeld)? Doe haar dan een bon cadeau voor een spa-middag of massage buiten de deur. Het lijkt zo simpel, maar vaak gunt ze zichzelf zo’n moment niet. Dus dan doe jij het haar toch cadeau? Zo komt ze helemaal relaxed thuis en voelt ze zich als herboren.

Is ze iemand die alles in de gaten heeft en zelfs aan de vorm van de doos al ziet wat erin zit? Neem haar dan in de maling en doe het echte cadeau in een grotere doos en die doos weer in een grotere doos en pak deze in met cadeaupapier. Ze zal zich dagenlang afvragen wat er nou toch in dat grote cadeau zit? Ze kan blijven raden, maar jij lacht in je vuistje!

Het kerstcadeau voor de vrouw die alles al heeft: een belevenis

Heeft ze werkelijk alles al en weet je echt niet waar je haar blij mee maakt? Kies dan voor een belevenis. Iets ondernemen of ondergaan is altijd leuk, zeker wanneer het iets onbekends is of misschien juist wel haar lievelingsactiviteit. Extra waardevol wanneer het iets is dat je samen kunt doen, want zo maak je nieuwe herinneringen. Wat denk je van een cursus suppen, skydiven in een windturbine, rondleiding door een historische stad, duo massage, etentje in een goed restaurant of een kookcursus? Allemaal leuke uitjes waarbij je ongetwijfeld weer nieuwe ervaringen opdoet.

Weet jij al welk kerstcadeau je naar haar gaat sturen? We hopen dat we je een aantal cadeau ideeën voor haar hebben kunnen geven. Het leuke van een kerstcadeau per post sturen, is dat het echt een verrassing is en dat je een persoonlijk kaartje meestuurt. Een feestje om te geven én om te krijgen!

Kerst cadeautips voor haar

Wat geef jij haar cadeau voor kerst?