Het is elk jaar weer de grote vraag: wat is het ideale kerstcadeau voor mannen? Soms lijkt het alsof ze alles al hebben of gewoonweg geen hints geven. Gelukkig zijn er genoeg originele kerstcadeaus voor mannen die ongetwijfeld in de smaak vallen. We hebben een aantal leuke suggesties voor je op een rijtje gezet, zodat jij dit jaar zeker indruk maakt met jouw cadeau onder de kerstboom.

Ondergoed en sokken voor kerst

Ondergoed en sokken voor kerst? Ja, echt! Het klinkt misschien cliché, maar sokken en ondergoed voor kerst zijn vaak cadeaus waar mannen echt blij van worden. Er is iets heerlijks aan het ontvangen van een lade vol fris ondergoed en een stapel comfortabele sokken tijdens de feestdagen. Mannen houden nu eenmaal van praktische en comfortabele cadeaus.

Doe maar een drankje

Drank als kerstcadeau mag dan niet altijd origineel klinken, maar dat kan het zeker wel zijn. Denk aan speciaalbiertjes van bijzondere brouwerijen die hij nog nooit heeft geprobeerd. Het is een kans om te genieten en te ontdekken tegelijk. Ook een mooie whiskeykaraf met bijpassende glazen is een luxe en bijzonder kerstcadeau voor hem. Grote flessen bier om te delen (sharing is caring) en mooie flessen wijn zijn ideale kerstcadeaus. Je kunt ze versturen met een bijpassend kaartje, waardoor je je cadeau nóg persoonlijker maakt.

Gezelschapsspellen voor gezelligheid

Wat is er nu gezelliger dan samen met vrienden en familie rond de tafel zitten, vol spanning en lachend tijdens een spelletje? Geef dit jaar een kerstcadeau dat zorgt voor vermaak. Een leuk spel dat je met elkaar of meerdere mensen kunt doen is een goed kerstcadeau voor hem. Tijdens de feestdagen komt er vaak een moment waarop iedereen even wilt ontspannen. Op zo’n moment biedt een gezelschapsspel het ideale vermaak. Je geeft iets waar hij van kan genieten, en de hele familie kan meedoen!

Verwennerij voor mannen

Vergeet de clichés, want beauty is niet alleen voor vrouwen. Een verwencadeau van merken zoals Rituals, Janzen, Dove of Kneipp zal bij een man ook altijd in de smaak vallen. Je kunt ook gaan voor een geschenk dat zijn dagelijkse routine verandert zoals een verfrissende huidverzorging, fijne scheerproducten of heerlijke parfum van Parfumado.

Geef een belevenis cadeau

Waarom geen kerstcadeau geven dat hem een herinnering voor het leven bezorgt? Geef hem een spannende belevenis die zijn hart sneller doet kloppen, zoals een race experience op het circuit van Zandvoort. Of misschien is hij meer een avonturier die hunkert naar parachutespringen of een romantische ballonvaart met adembenemend uitzicht. Of hij nu een voorkeur heeft voor spanning, ontspanning of iets daartussenin, een ervaring als kerstcadeau zal hem ongetwijfeld blij maken.

Laat hem zelf kiezen

Geef je hem liever een kerstcadeau waarmee hij zelf iets uit kan uitzoeken? Overweeg dan een cadeaubon. Op die manier kan hij rustig kiezen wat hij het liefst wil hebben, en ben je er zeker van dat je iets geeft dat niet snel in een hoek belandt. Deze optie is ook ideaal voor tieners waarvan je misschien niet precies weet wat hun interesses zijn.

Kerst cadeautips voor hem

Met deze kerstcadeau-ideeën voor mannen hopen we dat je inspiratie hebt opgedaan om deze kerst écht speciaal te maken. Of je nu kiest voor een belevenis, een praktisch cadeau of een vleugje luxe, onthoud dat het gebaar het allermeeste telt. Wij wensen je hele fijne feestdagen gevuld met warmte, herinneringen en mooie cadeaus!


Wat geef jij hem cadeau voor kerst?

; ;