Kerstcadeau tips voor hem!

Wat is het ideale kerstcadeau voor mannen? Ieder jaar is dat weer de grote vraag, want vaak heeft hij alles al of is hij niet zo scheutig met het geven van kerstcadeau hints. Gelukkig zijn er genoeg originele kerstcadeaus voor mannen die ongetwijfeld in de smaak vallen. We tippen je er graag een paar, zodat je hoge ogen gooit dit jaar onder de boom!

 

Lekker fout

Foute kersttrui, kerstsokken, kerstmuts; stuk voor stuk cadeaus die je kunt geven wanneer hij van een lolletje en een gekke kerstfoto houdt. Zoek iets uit wat hij gelijk aan kan trekken, zodat hij op elke kerstfoto in vol ornaat wordt afgebeeld en deze Kerst de (foto)boeken ingaat als de foutste kerst ooit! Die foute kerstsokken kan hij trouwens ook prima naar kantoor aan. Gelijk een conversatie item bij het koffieapparaat.

Sokken voor kerst

Het klinkt misschien afgezaagd, maar sokken en ondergoed voor kerst zijn toch vaak cadeaus waar hij heel blij van wordt. Check zijn kledingkast en zie wat aan vervanging toe is. Shop dezelfde items in dezelfde maat en je maakt hem dolgelukkig. Niets zo lekker als een stel frisse boxers of sokken.

Aan de drank

Drank als kerstcadeau klinkt misschien niet zo origineel, maar dat kan het zeker wel zijn. Wat denk je van speciaalbiertjes uit bijzondere brouwerijen waarvan hij nog nooit heeft gehoord? Dat is genieten en ontdekken tegelijk. Ook een mooie whiskey karaf met bijpassende whiskey glazen is een luxe en bijzonder kerstcadeau voor hem. Hieruit kan hij zijn favoriete whiskey schenken en in stijl tentoonstellen. Ook grote flessen bier die je goed kunt delen (sharing is caring) en mooie flessen wijn zijn ideale kerstcadeaus omdat je ze kunt versturen met een persoonlijk kaartje erbij. Zo maak je van het cadeau een leuk gebaar en geef je jouw kerstwens extra kracht.

Kerst cadeautips voor hem

Gezelschapsspel

Een leuk spel dat je met elkaar of meerdere mensen kunt doen is een goed kerstcadeau voor hem. Vaak komt er ergens tijdens de kerstdagen zo’n moment waarop iedereen zich gaat vervelen of gewoon even wil relaxen en dan is een gezelschapsspel het ideale vermaak. Zo geef je iets waar hij wat aan heeft, maar de rest van de familie ook!

Toys for Boys

Of ze nu echt een beauty queen is of niet, een luxe verwencadeau van merken zoals Rituals, Wellmark of ME&MATS valt altijd in de smaak. Er is vast wel een gaatje te vinden rond de feestdagen waarin ze zich even terug kan trekken met zo’n fijn cadeau. Bouw de badkamer om tot mini-spa, geef nagels en lippen een feestelijke look of maak er een me-time-momentje van onder de douche met een luxe douchefoam. Twijfel je waar ze van houdt? Stuur haar een appje en vraag wat haar favoriete geur is. Kies een bijpassend beautycadeau uit en verras haar per post met een persoonlijk kaartje erbij.

Racen op Zandvoort

Is hij een echte F1 liefhebber? Regel dan een race experience voor hem op Zandvoort. Hier kan hij samen met een instructeur over het parcours racen en voelt hij zich net Max Verstappen. Tip: geef dit samen met andere familieleden of vrienden en deel de kosten.

Geef een hint in de kerstkaart

Plan je een leuk uitje, maar mag hij nog niet weten wat het is of waar jullie naartoe gaan? Stuur hem dan een kerstkaart met daarin een hint. Nieuwsgierige types kunnen hier absoluut niet tegen, wat het alleen maar leuker maakt natuurlijk. Noem bijvoorbeeld de datum die hij vrij moet houden of de eerste letter van de plaats waar jullie naartoe gaan. Zo laat je hem even zweten voor z’n cadeau en dat maakt het geven van zo’n cadeau extra bevredigend.

Schrijf een kerstgedicht

Is hij iemand die je niet per se blij maakt met een fysiek cadeau? Schrijf dan een gedicht voor hem in een kaart en stuur het hem per post of draag het voor onder de boom. Benadruk jullie band en zijn eigenschappen die je waardeert of benoem de bijzondere momenten waarop hij er voor jou was. Zo maak je het echt persoonlijk en zeg je meer dan met welk cadeau dan ook.

Laat hem zelf kiezen

Geef je hem liever een kerstcadeau waarmee hij zelf iets uit kan kiezen? Ga dan voor een tegoedbon voor nieuwe apps op zijn telefoon of van een grote online winkel zoals bol.com. Zo kan hij op zijn gemak uitzoeken waar hij de bon aan wil besteden en weet je zeker dat je iets geeft wat niet na een week in een hoek belandt. Tip: een tegoedbon is ook het ideale cadeau voor pubers waarvan je überhaupt geen idee hebt wat hun interesses zijn.

Kerstcadeaus met kaart

Verras met een kerstcadeau per post, want zo is het een echte verrassing én je krijgt de kaart erbij van ons, dus daarop kun je jouw kerstwens voor hem kwijt. Zo stuur je hem jouw lieve woorden en geef je een leuk cadeau tegelijk. Tip: schrijf op je kerstkaart dat hij het cadeau onder de boom moet leggen en pas op 25 december moet openen voor dat ultieme kerstgevoel!

Kerst cadeautips voor hem

Wat geef jij hem cadeau voor Kerst?